POPUT MODNE REVIJE

Slavna Kosovarka u istom danu promijenila čak pet stajlinga

02.02.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Rita Ora, britanska glazbenica podrijetlom s Kosova, često je na meti kritičara zbog svojih modnih odabira, no zgodnu 26-godišnjakinju to ni najmanje ne zabrinjava

Atraktivna plavuša koju je otkrio glazbeni mogul Jay-Z ne krije da voli modu, premda su njezini outfiti puno puta na rubu dobrog ukusa. Ali jedno je sigurno - Ritine odjevne kombinacije uvijek podižu puno medijske prašine.

Rita je imala nekoliko TV gostovanja u New Yorku, za što se pomno dotjerala, pa britanskim medijima nije promaknulo da je seksi vlasnica hitova 'Your Song' i 'Anywhere' u istom danu promijenila čak pet zanimljivih stajlinga!

  • +5
Pet stajlinga Rite Ore Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna se ljepotica rođena u Prištini prvo prošetala u neobičnom kariranom izdanju: jakni i odgovarajućoj suknji s velikim prorezom, a zatim se presvukla još četiri puta.

  • +16
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rita je zatim istu jaknu s jednim od najpoželjnijih uzoraka kombinirala u casual varijanti s bijelim hlačama i tenisicama, da bi izmijenila još tri monokromatska oufita.

Prvo je prošetala poslovni kompletić u sivoj boji, efektnu kombinaciju trendi blejzera sa širokim rukavima i hlača, a u istom je danu odlučila isfurati i all black kombinaciju s neobičnim remenom te kopčom u obliku ruke.

  • +12
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez sumnje je peti outfit, narančasti komplet ukrašen crnim detaljima u kombinaciji s crno-bijelim stileticama, bio najupečatljiviji.

U jednom je ranijem intervjuu Rita otkrila kako se nikad ne opterećuje modom.

'Moda i glazba su vrlo povezane i ne mogu jedno bez drugoga. Osobno volim eksperimentirati odjećom, jako volim zanimljive detalje, teksture tkanina, boje… Ali ako se previše opterećujete izgledom, to na kraju ne ispadne dobro. Moj tajni recept za glamurozan look je crveni ruž. Ako se ne stignete našminkati, samo naglasite usne upečatljivim ružem i odmah ćete izgledati i osjećati se bolje', rekla je Rita Ora, dodavši da je kao tinejdžerica kombinirala vintage odjeću s high street brendovima.

Inače, zgodna pjevačica ovih dana promovira novu pjesmu 'For You', duet s Liamom Payneom, bivšim članom teen senzacije One Direction, koja će se naći na soundtracku filma 'Pedeset nijansi slobodniji'.

Taj je film posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James, a zanimljivo je kako se u ulozi Mije, sestre glavnog junaka Christiana Greya (Jamie Dornan), pojavljuje upravo Rita Ora.