KATASTROFALAN OUTFIT

Vrijeme je za novog stilista: Kate Middleton niže jedan loš stajling za drugim

01.02.2018 u 17:41

Bionic
Reading

Nakon Švedske, Kate Middleton i princ William stigli su u Oslo u posjet norveškoj kraljevskoj obitelji, a umjesto da popravi svoju sliku u javnosti nakon modnog fijska u Švedskoj, Kate je nastavila u razočaravajućem tonu

Nakon službenog posjeta Švedskoj došao je red i na Norvešku. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sletjeli su u Oslo, gdje su ih srdačno dočekali krunski princ Haakon i princeza Mette-Marit od Norveške. Nakon katastrofalnog modnog promašaja u galeriji Fotografiska u Stosholmu, gdje je Kate Middleton nosila plavu haljinu od pliša modne kuće Erdem, sada je još dublje zaglibila svojim modnim odabirima.

Iako u Švedskoj nije bilo sve baš tako crno, posljednjim outfitom Kate je poljuljala prethodne modne uspjehe, poput 'chic' Chanel outfita po uzoru na princezu Dianu ili senzacionalne Erdem haljine kojom je uspjela zasjeniti i lijepu oskarovku Aliciju Vikander.

  • +5
Kate Middleton i princ William u posjetu Švedskoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom sletanja u zračnu luku u Oslu, lijepa vojvotkinja od Cambridega nosila je nebesko plavi kaput modne kuće Catherine Walker i klasične crne štikle s debljom potpeticom luksuznog brenda Tod's, dok je kosu skupila u elegantnu punđu. Iako ne možemo reći kako je ovim stajling puno pogriješila, lijepoj vojvotkinji nije dugo trebalo da uprska stvar.

  • +45
Kate Middleton i princ William sletjeli su u Oslo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za šetnju Parkom princeze Ingrid Alexandre u Oslu, kojeg su vojvotkinja i vojvoda obišli s kraljicom Sonjom, princem Haakonom, princezom Mette-Marit i princezom Ingrid Alexandrom, Kate se vodila onom - 'šešir glavu čuva', pa je još jednom iz naftalina izvadila jednu od dvije šubare s potpisom modne kuće Peruvian Connection koje ima u svojoj bogatoj kolekciji šešira.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istu šubaru Kate je nosila početkom siječnja na nedjeljnu misu te na božićnom slavlju u crkvi u Norfolku, u blizini Sandringhama, kada su Kate i njezina buduća šogorica, Meghan Markle, po prvi put zajedno viđene u javnosti. Šteta što joj Meghan, koju mediji već nazivaju budućom ikonom stila, nije dala pokoji modni savjet. Cjelokupan stajling vojvotkinja je upotpunila Cornelia James rukavicama, Mulberry 'clutch' torbicom i visokim čizmama od brušene kože.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia