PUN POGODAK

Poput grčke božice: Glamurozna Kate Middleton popravila loš dojam

02.02.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea sa suprugom, princem Williamom posjetila je Švedsku i Norvešku, a nakon modnih promašaja, prvo zbog plišane Erdemove haljine u neuglednoj plavoj boji, a zatim kaputa i šubare, konačno je popravila loš modni niz

Kate Middleton, koja treba roditi u travnju, očarala je svojim glamuroznim izdanjem na svečanoj večeri u kraljevskoj palači u Oslu, u kojoj su je sa suprugom ugostili domaćini: kralj Harald s kraljicom Silvijom, princ Haakon i njegova supruga Mette-Marit te princeze Martha Louise i Astrid.

Lijepa brineta, koja je otkad je postala članicom kraljevske obitelji izbrusila modni stil i postala uzor mnogim zaljubljenicama u modu, zablistala je u raskošnoj haljini nježne blijedoružičaste nijanse s potpisom omiljenog joj dizajnera Alexandera McQueena i efektnom aplikacijom načinjenom u obliku cvijeta.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glamurozna haljina bila je pun pogodak za 36-godišnju Kate Middleton, a ovaj upečatljiv outfit upotpunila je elegantnom punđom s retro vibrom te dijamantnim naušnicama.

  • +45
Kate Middleton i princ William sletjeli su u Oslo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovaj odličan look vojvotkinja je dobila samo pohvale, za razliku od prijašnjih, nimalo laskavih izdanja za koje je zaradila samo loše ocjene.

  • +9
Kate Middleton u Stockholmu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mnogi su komentirali kako bi Kate, koja je zakazala odabravši plavu plišanu haljinu s Erdemovim prepoznatljivim cvjetnim uzorkom, trebala potražiti savjet buduće šogorice Meghan Markle jer ona oduševljava svojim fantastičnim modnim odabirima.