TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni će se morati više oslanjati na druge, a Djevice i Vage čuvati praznih obećanja

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 11.02.2019 06:21
 • Objavljeno 11.02.2019 u 06:21
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog niske energije i nedostatka vremena Škorpioni će se u narednom tjednu morati više oslanjati na druge. Vage koje se upuštaju u veliku investiciju morat će dobro pripaziti na čija se obećanja oslanjaju, a i Djevicama se savjetuje da ne uzimaju za ozbiljno usmena obećanja

Ljubavne svađe bit će Ovnovima svakodnevica. Bit će teško s dragim postići ikakav dogovor, a najviše ćete se sukobljavati oko novca i raspodjele kućanskih dužnosti. Novac će vam kliziti iz ruke. Nećete nimalo paziti na troškove, a takav pristup mogao bi vam prouzrokovati ozbiljne probleme. Odreknite se nekog luksuza ili potražite savjet financijskog stručnjaka.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će se otvoriti zanimljive ljubavne prilike. Imat ćete osjećaj da se stvari konačno okreću u vašu korist, a netko tko sredinom tjedna uđe u vaš život uvelike će doprinijeti buđenju optimizma. Bit ćete uspješni u radu s ljudima, udrugama i organizacijama. S lakoćom ćete pridobiti naklonost okoline ili financijsku podršku sponzora.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će patiti za nekim tko ih ne primjećuje ili ga ne mogu imati jer je u vezi. Ne pokušavajte na silu zadobiti njegovu pažnju jer vam zamršeni ljubavni odnosi neće donijeti sreću i ispunjenje. Borit ćete se s nedostatkom pažnje i koncentracije, a od sredine tjedna i s niskom energijom. Dovršite započete poslove, sredite radni stol i posvetite se zadacima koji nisu toliko zahtjevni.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će biti važno da ih svi vole, no to se baš i neće pokazati realnim. Ako nekome niste simpatični, poštujte njegovo pravo na vlastito mišljenje. U dugim vezama razdoblja sukoba izmjenjivat će se s razdobljima sreće i sklada. Do izražaja će doći vaše naglašene organizacijske vještine i sposobnost improvizacije, a na temelju uspješnih rezultata mogli biste biti nagrađeni.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi neće otvoreno pokazivati svoje osjećaje, no to ne znači da ćete zapostaviti partnera. Ljubav ćete mu iskazivati konkretnim djelima pa ćete mu pripremiti omiljeni obrok ili mu ispeglati košulju. Nemojte se opterećivati nevažnim detaljima. Pazite da zbog želje za savršenstvom ne izgubite iz vida ono što je bitno. Planirate li ulaziti u nove investicije ili podizanje kredita, preporučuje vam se oprez.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povoljna ljubavna situacija Djevicama će donijeti mnogo razloga za osmijeh. Vezanima će dragi prirediti romantično iznenađenje, dok je pred samcima susret koji će ih ispuniti velikim očekivanjima. Nikome ne vjerujte dok na uvid ne dobijete dokument ili ugovor s potpisom koji će potvrditi ono što ste dogovorili. Ako ste u potrazi za poslom, primit ćete obećavajuće vijesti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će frustrirati to što su uvijek one te koje se žrtvuju u vezi. To ćete partneru nabiti na nos, no on će vam iznijeti jasne argumente kojima će vam dokazati da baš i niste u pravu. Ostvarit ćete skladnu suradnju s okolinom. Riješit ćete nesporazume koji su unosili nemir u radno okruženje. Planirate li se upuštati u veliku investiciju, budite oprezni i pazite na čija se obećanja oslanjate.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Škorpionima je moguć susret s nekim koga odavno niste vidjeli, a bio vam je drag. Preplavit će vas osjećaji za koje ste mislili da više ne postoje pa ćete dati vašem odnosu novu priliku i nastaviti tamo gdje ste stali. Nećete imati dovoljno vremena i energije da sami obavite sva zaduženja pa će pomoć suradnika biti od neprocjenjive važnosti. Prilikom rješavanja problema oslanjat ćete se na sposobnost improvizacije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nagomilane poslovne obaveze udaljavat će Strijelce od partnera i obitelji. Pokušajte malo bolje izbalansirati ova dva aspekta života kako ni jedan ne bi patio. Samce će privući netko tko je stariji od njih i uživa ugled u društvu. Preuzet ćete na sebe previše posla, iako nećete imati dovoljno vremena da mu se posvetite. Često ćete dulje ostajati u uredu kako biste na vrijeme stigli obaviti sva zaduženja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci su u sjajnom razdoblju u kojem će mnogi vaši snovi postati stvarnost. Mogli biste se zaljubiti i započeti vezu, dok će oni koji su već pronašli svoju bolju polovicu proslaviti zaruke. Nećete priznavati poraze. Naoružani samopouzdanjem, energijom i hrabrošću, prionut ćete na realizaciju ciljeva i u tome biti uspješni. Mnoge očekuje napredovanje, povišica ili prelazak na bolje plaćeni posao.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će morati više misliti na bližnje. Zbog nečije bolesti otkazat ćete planove kojima ste se radovali i posvetiti se njegovanju. Ako ste u vezi, uplitanje rodbine unijet će nemir u odnos s partnerom. Financijska pitanja zaokupit će vam pažnju. Pokušat ćete doći do novca odrađivanjem prekovremenih sati ili honorarnog posla, a neki će prepoznati dobru priliku u iznajmljivanju i ulaganju u nekretnine.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe koje su se u zadnje vrijeme svađale s partnerom, uspostavit će primirje. Shvatit ćete da nema smisla sukobljavati se oko sitnica. Poslovne okolnosti ići će vam na ruku, a osobito u drugoj polovici tjedna. Primijetit ćete da okolina više cijeni vaše mišljenje i da vaše ideje i prijedlozi nailaze na odobravanje. Pogodno je vrijeme za održavanje sastanaka i vođenje pregovora.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!