ASTRO PROFILIRANJE

Četiri horoskopska znaka kojima brak znači najviše

27.01.2019 u 11:40

Bionic
Reading

Razlike među znakovima Zodijaka očituju se i u pristupu bračnom životu. Brak - bio formalno sklopljen ili ne - najviše je 'u krvi' znakovima pod vladavinom planeta ljubavi Venere - Vagi i Biku

Bik

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvaćaju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što mu matičar i svećenik govore. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku. Da bi spriječili raskid, tolerirat će sitne partnerove ispade i preuzeti veći dio kućanskih obaveza na sebe. Prioritet im je zaštititi interese djece i sačuvati zajedničku imovinu.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Rođeni u ovom znaku ovisni su o ljubavi te maštaju o vjenčanju i bračnom partneru od djetinjstva. Uložit će mnogo u funkcionalnost i opstanak braka ne bi li izbjegli stres razvoda i ponovne samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim. Da ne bi morali živjeti sami, u nedostatku boljeg izbora spetljat će se i s ispodprosječnim partnerom, kojega će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. U prelaznom razdoblju potajno će održavati oba odnosa.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Duboko osjećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost vjenčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmjeriti većinu resursa. Djecu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom. Imaju li djecu, potrudit će se ostati u braku čak i ako im se partner ozbiljno zamjeri.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Mnogo udobnije i sretnije žive ako se imaju na koga osloniti, a za tu je ulogu idealan bračni drug. Održavaju brak i dom nježnošću i ljubavlju, a nikad ne zaboravljaju poljubiti voljenog kad dođu kući. Oprostit će mu skoro sve nepodopštine, a više od prijevare strahuju da ih on zauvijek ne napusti. Ako je uzrok krize treća osoba, neće se ponašati ljubomorno i osvetoljubivo, nego će biti spremni na sve samo da bi ponovno zadobili partnera.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia