MJESEČNI HOROSKOP

Veljača iziskuje pojačan oprez Jaraca, Djevicama i Ribama donosi radost, a Lavovima utjehu da najkraće traje

01.02.2019 u 06:45

Bionic
Reading

Djevicama će u veljači sve ljubavne želje biti ostvarene, a mjesec je povoljan za planiranje i razvoj poslovne strategije. Ribe će ostvariti ugodne kontakte s okolinom, a uz porast energije bolje će se nositi s poslovnim obavezama. Jarcima osjećajni život donosi uzbudljive promjene, a u prvim danima mjeseca trebaju se čuvati nepromišljenih investicija. Lavovi s ljubavnim i poslovnim problemima moraju se čuvati neopreznih izjava i postupaka

Ovnovi u veljači neće ostvariti ljubavni sklad. Bit ćete suviše tvrdoglavi i ljuti da biste se s partnerom sporazumjeli pa će se vaša komunikacija svesti na svađe, prijetnje i ucjene. Samce će privući netko s kime nemaju puno dodirnih točaka. Odvažnost i spremnost na rizik bit će vaši najveći aduti. U drugoj polovici mjeseca izgledni su nepredviđeni troškovi, no dani oko 18. veljače donose vam nove mogućnosti zarade.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će poboljšati odnose s dragim ljudima, a posebno s partnerom. Drugi dio mjeseca izvrstan je za odlazak na kraći put ili na romantičan vikend u toplice. Usamljeni, 20. veljače očekuje vas značajan susret. Prvi dani mjeseca proteći će u zabušavanju, no radna energija će vam porasti nakon 14. Vaše će vam zalaganje donijeti ono za čime čeznete – priznanje i priliku za napredovanjem.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će prijateljstva biti značajnija od ljubavi. Nećete tražiti romantična iskustva, koliko ćete težiti za zasnivanjem odnosa temeljenih na povjerenju i razumijevanju. Prvi dani veljače bit će iznimno plodonosni pa biste upravo tada trebali prionuti na rad i ostvarenje ambicioznih planova. Već nakon 9. počet ćete se susretati s neplaniranim teškoćama.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi neće moći biti dugo razdvojeni od partnera, a u želji da mu ugode, pristajat će slijediti njegove želje. Ipak, pazite da time ne zapostavite svoje potrebe. Pred vama je stresna prva polovica mjeseca, no poboljšanje očekujte nakon 15. Krasit će vas entuzijazam i velika energija pa ćete se odvažnije boriti za svoje ciljeve. Potraga za poslom mogla bi vas odvesti u inozemstvo.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će težiti zasnivanju smislene i duboke veze, no prilazit će vam pojedinci zainteresirani samo za prolazno uzbuđenje. Ako ste u vezi koja vas više ne usrećuje, pomisao na prekid bit će vam sve bliža. Uzmite vremena za razmišljanje. Čuvajte se neopreznih izjava i postupaka, a nakon 14. veljače i sukoba s autoritetima. Pokušaji ubrzavanja procesa vašeg napredovanja mogli bi vam samo naškoditi.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama koje se nadaju novoj vezi jedno poznanstvo pružit će ono za čime čeznu. Za već vezane Djevice dani oko 28. bit će od posebnog značenja. Mjesec je povoljan za planiranje i razvoj poslovne strategije. Razmišljajte dugoročno i nemojte dozvoliti da vas sitne prepreke spriječe u ostvarenju ciljeva. Učenici i studenti borit će se s niskom koncentracijom, no ustrajnost i upornost pomoći će im da zadrže dobre ocjene.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Između Vage i partnera ispriječit će se mnogi problemi, no vašem će odnosu najviše naštetiti uplitanje rodbine. Odnos s nekim kolegama bit će na rubu svađe. Nećete se moći suzdržati od naglih reakcija i ishitrenih izjava, no pazite da vam takvo ponašanje ne ugrozi reputaciju. U drugom dijelu mjeseca, a osobito u danima oko 26., dobit ćete priliku upustiti se u obećavajuće ulaganje.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Želja za izlascima Škorpione bi mogla omesti u izvršavanju kućanskih obaveza, što će im bližnji nabiti na nos. Samci će krajem mjeseca doživjeti strastvenu avanturu o kojoj su oduvijek maštali. Brzopletost i ishitrenost neće polučiti dobre rezultate niti vam donijeti uspjeh. Vaša glavna lekcija ovog mjeseca bit će da se priučite strpljenju, toleranciji i timskom radu.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima će biti važno da s partnerom dijele slične želje i poglede na budućnost. Tražit ćete od njega da se izjasni u vezi svojih osjećaja i namjera. Past će vam kamen sa srca kada shvatite da je i on poput vas spreman za idući korak u vezi. Prvu polovicu mjeseca obilježit će intenzivna komunikacija, održavanje sastanaka i vođenje pregovora, u čemu ćete biti iznimno uspješni.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će biti slatki, šarmantni i koketni pa im neće biti problem zavesti onoga tko im je drag. Na pragu ste nove veze koja će ispuniti vaše najskrivenije čežnje. Nakon 9. sposobnost prosudbe ponovno će vam se izoštriti pa ćete znati razaznati povoljna ulaganja od neisplativih. Nadate li se promaknuću ili promjeni posla, razdoblje oko 20. donosi vam ugodne novosti.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U život Vodenjaka vratit će se bivši partner ili stara simpatija s kojom imate nedovršenu priču. Dobit ćete priliku nastaviti tamo gdje ste stali, no upitno je koliko ćete biti zadovoljni. Iskoristite povoljne planetarne vibracije u prvom dijelu mjeseca za postizanje uspjeha. Uz malo truda, sreće i podršku okoline, rezultati će premašiti vaša očekivanja.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će upoznati zanimljive ljude i steći pokojeg novog prijatelja. Česti izlasci i pohađanje društvenih događaja pobrinut će se da vam ne bude dosadno, a neobavezno druženje s jednim znancem poprimit će dublje značenje u danima oko 25. Porast će vam energija pa ćete se bolje nositi s poslovnim obavezama, što će osobito doći do izražaja u drugoj polovici mjeseca.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia