LENA MEYER-LANDRUT

Sjećate li se slatke Njemice koja je prije 10 godina pobijedila na 'Eurosongu'? Evo kako danas izgleda

12.11.2020 u 12:43

Bionic
Reading

Simpatična njemačka pjevačica Lena Meyer-Landrut sa samo 19 godina pobijedila je 2010. s pjesmom 'Satellite' na Eurosongu koji je te godine održan u Oslu

Nakon ogromnog uspjeha na izboru za najbolju pjesmu, Lena nije nestala iz svijeta showbizza već se nastavila uspješno baviti svojom najvećom ljubavi - glazbom.

Simpatična tinejdžerica koja je svijet osvojila svojim glasom, izrasla je u prelijepu djevojku koja na svojem Instagram profilu ima čak 3.6 milijuna obožavatelja, a svoj imidž nije puno mijenjala.

Ostala je vjerna svom zaštitnom znaku, tamnoj kosi koju je prije nekoliko mjeseci skratila na trendi bob koji joj sjajno pristaje.

Talentirana pjevačica koja je dosad objavila 5 albuma i posudila svoj glas u mnogim sinkronizacijama popularnih crtića poput 'Trolls' i 'Wonder Park' je dane globalne pandemije i prisilnu stanku, dobro iskoristila, ispričala je za njemački Glamour.

'Konačno sam mogla sam predahnuti. Posljednjih deset godina bila sam pod stalnim stresom, svima i uvijek dostupna, čak i na odmoru. Shvatila sam da radim veliki pritisak na sebe. Živimo u vrlo brzim vremenima, svaka slika i sve vijesti ažuriraju se samo nekoliko minuta. Shvatila sam što je zbilja najvažnije, a to nisu materijalne vrijednosti', rekla je Lena koja se veseli Božiću koji će provesti sa svojim najmilijima.

  • +3
Lena Meyer-Landrut Izvor: Profimedia / Autor: Bordeaux / Goff Photos / Profimedia

Inače, zanimljivo je kako je njezina pobjeda na Eurosongu tek druga pobjeda za Njemačku nakon 1982. Kada se nakon pobjede vratila u Hanover, dočekalo ju je 40.000 ljudi, a 'Satellite' je bio broj jedan na ljestvicama u Finskoj, Danskoj, Norveškoj, Švicarskoj i Švedskoj. Bila je i broj jedan na ljestvici Billboard Hot 100, što je prva eurovizijska pjesma kojoj je to uspjelo.