najljepši modeli

Šarene balerinke hit su ovog ljeta. Izgledaju sjajno, a nose se uz sve iz ormara

22.05.2023 u 15:32

Bionic
Reading

Saten, koža, baršun.. ako je Miu Miu započela opsjednutost balerinkama, brendovi poput Tod'sa ili Zimmermanna potvrđuju trijumf ovih ravnih cipela. Bacite oko na neke od najljepših

Povratak balerinki u boji u ormare influencerica i modnih obožavateljica dogodio se zahvaljujući brendu Miu Miu i njegovoj reviji za jesen/zimu 2022. Nakon te revije ravne satenske cipele s gumicom plijenile sve poglede i postale viralne na društvenim mrežama.

Ove slatke cipelice, u kombinaciji s izrazito mini odjevnim komadima i nošene uz čarape, postale su jedan od ključnih trendova te sezone. No, taj trend nije iščezao sa završetkom sezone već je ostao prisutan i sljedećih mjeseci, a pravi vrhunac doživio u proteklim tjednima mode.

Miu Miu balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Među najistaknutijim modelima nalaze se pastelni tonovi poput ružičaste, boje lavande i nebesko plave koji su savršeni za postizanje romantičnog i nježnog izgleda - idealni za stajlinge za formalnija događanja ili za kombiniranje uz ljetne haljine.

S druge strane, jarke boje poput žute, crvene i zelene unose dozu energije i vitalnosti te su idealne za ležernije i bezbrižnije kombinacije. Također, nosive ih uz bilo koji odjevni predmet iz ormara, bez obzira jesu li to traperice, satenska suknja ili ljetna mini večernja haljina.

Šarene balerinke za ljeto

U sezoni proljeće/ljeto 2023. brendovi kao što je Tod's nastavljaju se kladiti na uvođenje i kombiniranje svojih modnih dizajna s ravnim cipelama. Riječ je o balerinkama u boji, izrađenim od satena i kože, koje postaju najbolji saveznik midi haljina ravnog kroja, kako za dnevne tako i za večernje stajlinge.

Zimmermann pak bira bojepoput jorgovana. Naravno, u formatu cipela s oštro, špic oblikovanim vrhovima i slingbackom modelima. No, modno najrizičnija opcija dolazi s potpisom brenda Loewe, budući da se španjolska tvrtka ne odlučuje za boje, već ih čini doslovno prozirnim.

Druga pomalo drugačija opcija su sjajne papučice koje u ponudi ima Cos i koje postaju najbolja alternativa štiklama za nošenje uz večernje haljine.

Za razliku od balerinki u boji za ljeto, brendovi poput Givenchyja također su postavili slične dizajne na reviji, iako u crno-bijeloj boji. Usprkos svim šarenim modelima, činjenica je da crni modeli balerinki predstavljaju siguran modni izbor i basic model koji baš uvijek prolazi.

Šarene balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo