MODNA INSPIRACIJA

Zbog ovih ćete stajlinga odmah poželjeti nositi balerinke

11.05.2023 u 17:17

Bionic
Reading

Uz modele fisherman i Mary Jane, balerinke ćemo ovo ljeto itekako viđati na stopalima fashionistica. Ovaj klasični model cipela slavi veliki povratak i već slovi kao jedan od najvećih trendova

Balerinke nisu samo udobne za nošenje, već se izdvajaju svojim bezvremenskim ženstvenim i elegantnim izgledom. Osim toga, brojnim damama su omiljene zbog svestranosti i mogućnosti nošenja u brojnim stajlinzima.

Osobito za vrijeme ljetnih mjeseci, mnoštvo odjevnih kombinacija može se savršeno nadopuniti balerinkama i tako izgledati puno elegantnije i sofisticiranije. Donosimo vam tri trendi ljetna looka s balerinkama koje možete lako rekreirati.

  • +10
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Maxi haljina i balerinke

Siguran izbor ove godine je maxi haljina u kombinaciji s balerinkama, što možete nositi cijelo ljeto. Izgled je jednostavan, ali čini puno. Dodajte sunčane naočale i torbu po izboru i - spremni ste!

Majica bez rukava, hlače širokih nogavica i balerinke

Balerinke će također ove sezone izgledati idealno u paru s majicom bez rukava i hlačama širokih nogavica. Ove klasične cipele savršeno zaokružuju izgled i istovremeno mu daju moderan štih. Ako pri ruci nemate majicu bez rukava ili hlače širokih nogavica, ljetni outfit lako možete postići nanovo popularnim tuba topom ili trapericama.

Suknja i balerinke

Još jedan komad uz koji ljeti uvijek možete nositi balerinke i uvijek dobro izgledati je suknja. Nije važno je li kratka, duga ili midi - balerinke će je izvrsno upotpuniti.