Zlatni globusi

Scarlett Johansson plijeni pažnju u provokativnoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom

06.01.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Ime jedne od najljepših glumica današnjice označava nijansu crvene boje, pa nije ni čudo da se Scarlett Johansson za dodjelu nagrada Zlatni globus odlučila istaknuti iz mase crnih, bijelih i pastelnih haljina te odjenuti žarko crvenu haljinu u kojoj je izgledala spektakularno.

Na crvenom tepihu 77. dodjele nagrade Zlatni globus u Beverly Hilton Hotelu pojavila se sa zaručnikom Colinom Jostom, a nosila je upadljivu i provokativnu haljinu modne dizajnerice Vere Wang.

Iako ima dubok izrez dekoltea, koji je, čini se, do pupka, to je ipak mala optička varka jer su dva dijela haljine povezana tankom prozirnom tkaninom koja osigurava da nijedan dio tijela neplanirano ne 'ispadne'.

Upečatljivu haljinu, Scarlett je upotpunila dijamantnom ogrlicom, narukvicom i naušnicama brenda Bulgari.

  • +7
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Mega Agency / Profimedia

No pažnju nije najviše plijenila skupa haljina i dijamanti, nego besprijekorna ljepota slavne glumice, koja je kosu svezala kako bi do izražaja došlo njeno pravilno lice. Bila je našminkana vrlo diskretno i nježno, tako da se njen izgled doimao gotovo prirodno.

Nije joj mogao odoljeti ni zaručnik koji ju je strasno poljubio pred svima. Inače, Scarlett Johansson bila je nominirana kao najbolja glumica za film 'Marriage Story'.

Slavlje na beverly hillsu

Pogledajte kako je bilo na dodjeli Zlatnih globusa i tko je sve došao

Pogledaj galeriju