dodjela zlatnih globusa

Jennifer Aniston izgledala je elegantno i samouvjereno na crvenom tepihu

06.01.2020 u 14:05

Bionic
Reading

Jennifer Aniston jedna je od najpopularnijih zvijezda velikog i malog ekrana, i iako nije osvojila nijednu nagradu na dodjeli Zlatnih globusa plijenila je pažnju svojom elegancijom i rafiniranim modnim stilom.

Aniston je odjenula božanstvenu crnu Diorovui haljinu bez naramenica u kojoj je odisala glamurom starog Hollywooda. Nezapaženo nije prošlo ni to što je na ruci nosila ogromni prsten pa su se mnogi pitali je li riječ samo o komadu nakita kojim je odlučila upotpuniti ovu elegantnu kreaciju, ili ipak ima neko dublje značenje.

Haljina je istovremeno jednostavna, ali i potpuno zaokuplja pažnju, pa je Aniston odlučila da će i modne dodatke svesti na minimum, sastojali su se samo od jednostavne ogrlice i prstena.

Haljina Jennifer Aniston napravljena je u Dioru ali po njenoj mjeri, u skladu s idejom umjetničke direktorice brenda Marie Grazie Chiuri da 'možeš istovremeno biti feministica i ženstvena'.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Stilistice Nina i Clare Hallworth kažu za britanski Vogue da je ta haljina 'prava Jen' - crna, luksuzna i precizna- odražava njeno samopouzdanje.

Aniston je osvojila nominaciju za najbolju glumicu u tv seriji 'Jutarnji Show', u kojoj glumi moćnu voditeljicu Alex Levy. 'Alex se odijeva luksuzno ali uniformirano, s minimalističkim detaljima kako bi se prilagodila muškom svijetu', objašnjavaju stilistice, a za Zlatne globuse 'smo uživale u tome da stvorimo jedan pomalo paradoksalni, romantični narativ u kojem bismo malo pretjerano naglasile ženstvenost'.

Slavlje na beverly hillsu

Pogledajte kako je bilo na dodjeli Zlatnih globusa i tko je sve došao

Pogledaj galeriju

'U seriji, Alex počinje razumijevati i iskorištavati svoju žensku moć', nastavlja dvojac. 'Jen je snažna, sposobna i neovisna. Ona je tu snagu odavno prihvatila.' Čak štoviše pojašnjavaju one, haljina Jennifer Aniston feministička je jednako kao i majice na kojima piše 'Svi bismo trebali biti feministi'.