odličan izbor

Sandalama visokih potpetica nemoguće je odoljeti, a ako nabavite ovih pet modela, sigurno nećete požaliti

25.06.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Nakon vladavine udobnih i praktičnih cipela ovog ljeta modne ormare osvajaju modeli s potpeticama. Savršeno izduljuju noge, podižu svaki stajling i predstavljaju onu dozu stila koja nam je svima tako nedostajala. Kako biste bili sigurni da ste u trendu, obratite pažnju na ovih pet modela

U kombinaciji s visokim potpeticama svaki stajling poprima posve drugačiji izgled, odišući elegancijom i zavodljivim chicom. No baš kao i po pitanju svih ostalih modnih komada, i cipele su itekako podložne promjenjivim trendovima. Ove sezone noseći ovih pet modela nećete pogriješiti.

Visoke potpetice s platformom

Nakon što su dizajnerski brendovi poput Versacea i Valentina pokazali svoje modele koji su se prošetali modnim pistama na proljetno-ljetnim revijama u XXL štiklama, cipele s platformama sada osvajaju i streetstyle. Trendi platforme mogu se naći u šarolikom rasponu boja u novim kolekcijama gotovo svih high street brendova. Nosite ih uz ljetne suknje i haljine, a odlično će se slagati i s hlačama širokih nogavica.

  • +10
Sandale s platformom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Slingback sandale

Visoke pete dodaju elegantan štih svakoj odjevnoj kombinaciji, no one previsoke ponekad nisu poželjne, naprimjer kada je riječ o odlasku u ured. Klasične zatvorene salonke ponekad su malo dosadne, a tada na scenu nastupaju slingback sandale te djeluju poput pravog stilskog osvježenja.

Savršena kombinacija razigrane ljetne sandale i elegantne salonke, ovaj model dolazi s remenčićem preko pete, a varijante s kitten petama posebno su chic, udobne i pogodne za nošenje cijelog dana.

  • +9
Slingback sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prozirne sandale

Zaboravite na modele od brušene kože, ove sezone pravi hit su sandale od prozirne plastike. Širenju ovog trenda uvelike je doprinijela jordansko-rumunjska modna dizajnerica Amina Muaddi. Njezini modeli osvojili su slavne dame poput Rihanne, Dua Lipe i sestara iz obitelji Kardashian. A jako su traženi naizgled prozirni modeli u kojima stopala djeluju posve golo.

Modeli sa špic vrhom

Niti jedne cipele nemaju takav učinak na vizualno produljivanje noge kao što to imaju modeli sa špic vrhom i visokim potpeticama. Stoga ovog ljeta nema dovoljno dobrog razloga da ovaj model ne uvrstite u svoj ormar.

Osobito se dobro slažu s trendom hlača širokih nogavica te kargo modelima a u te kombinacije unose dozu ženstvene elegancije.

Mekani i pufasti modeli sandala

  • +3
Cipele mule Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Mislite da cipele visokih potpetica ne mogu biti udobne? Varate se! Ovog ljeta meke i pufaste sandale su veliki hit, a dizajn ovih modela podsjeća na udobne jastuke. To je zato što remenčići ovih sandala s visokim potpeticama dolaze s mekom podstavom, a upravo je to savršena formula za cipele koje su istovremeno elegantne i udobne.