HALJINA KOJA TO NIJE

S crvenog tepiha stigao je na police trgovina i postao neočekivani modni trend

18.06.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih haljina ljeta zapravo nije haljina. Kratki topići u paru s dugom suknjom identičnog dizajna postali su neočekivani modni trend koji je s crvenog tepiha pronašao put do polica trgovina

Na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada Oscar, američka glumica Carey Mulligan zablistala je u zlatnoj kreaciji s potpisom modne kuće Valentino, a koje je na crvenom tepihu djelovala poput raskošne haljine s prorezom na području struka.

Ipak, riječ je o kombinaciji uskoga topića s raskošnom suknjom, a ova zanimljiva kombinacija zaradila je brojne interpretacije zahvaljujući popularnim high street brendovima.

  • +4
Topić s odgovarajućom suknjom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poznate španjolske modne blogerice poput Sare Carbonero također nisu uspjele odoljeti ovoj haljini koja to nije, a osim što predstavlja popularan sezonski trend, podjednako predstavlja isplativu modnu investiciju.

Osim u kombinaciji, topić i suknja identičnog dizajna mogu se nositi odvojeno, u paru s nekim drugim odjevnim komadima za kreiranje besprijekornih stajlinga u ljetnoj sezoni.