PO UZORU NA JAPANKE

Slavne dame obožavaju ih nositi: Tanga sandale ponovno će dominirati stajlinzima

15.06.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Riječ 'tange' pobuđuje brojne emocije, a ovoga ljeta veže se za trend traperica s prorezima na bokovima, kao i posebne modele sandala kojima slavne dame ne mogu odoljeti

Na modnoj sceni najizrazitiji od svih 'tanga' trendova nesumnjivo su sandale, koje se obično nazivaju japankama. Brojni ih vole mrziti, a modni profesionalci potiču da odustanemo od njih. Ipak, nitko ne može poreći činjenicu da je riječ o obući idealnoj za provođenje dana na bazenu ili druženjima na plaži.

Klasične japanke kakve poznajemo ne smatraju se pretjerano modnom obućom, no njegov sestrinski model s visokom potpeticom, koji nosi naziv tanga sandale, uspio je postati veliki modni trend.

  • +17
Novi modeli japanki Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U svijetu slavnih njihovim najvećim obožavateljicama pokazale su se it djevojke današnjice i vojska modela, a pitanje je samo kada će taj popis narasti.

Tanga sandale poprilično se lako nose. Njihov klizni dizajn olakšava navlačenje i skidanje, a izgledaju kao da su deset puta povišenije od uobičajenih japanki zbog dodane potpetice. Osim što se lako nose, dobro se slažu s različitim odjevnim kombinacijama koje ćete poželjeti nositi ovog ljeta, od bodycon haljina do suknji dužine midi, a navedeno svojim primjerom itekako dokazuju dame iz svijeta slavnih.

Slavne dame u tanga sandalama Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia