LJETNI ADUTI

Ovi modeli traperica postali su 'out', a evo koje ćemo nositi umjesto njih

15.06.2021 u 12:05

Bionic
Reading

Od omiljenih traperica brojne se dame teško odvajaju i s porastom temperatura, a prema riječima modnih stručnjaka ova tri specifična modela sada se najviše isplati nositi u vrućim, ljetnim mjesecima

Udobnost je sveobuhvatna tema koja posljednjih mjeseci vlada modnom scenom, a odnosi se i na svijet traperica. Čak i ljeti ovaj omiljeni modni komad itekako je poželjan, posebice njegove verzije opuštene siluete. Već u proljetnim mjesecima, inačice traperica u vedroj paleti boja vratile su se na radar ljubiteljica mode, a s dolaskom ljetnoj sezone i dalje imaju ključnu ulogu na modnoj sceni.

Koji su modeli traperica in, a koje ćemo manje nositi ove sezone

Out: Uske traperice visokog struka

In: Traperice opuštene siluete sa širokim nogavicama

Trapericama širokom kroja popularnost ne prestaje rasti iz sezone u sezonu a prema riječima modnih stručnjaka, i u ljetnoj sezoni slovit će za najpopularnije. U maniri modela kakvi su dominirali modnom scenom početkom milenija, sada su najpoželjnije verzije traperica širokih nogavica one koje lagano padaju preko bokova.

Out: Acid traperice

In: Traperice u boji

Od ružičaste do pistacija zelene i limeta žute – potreba za isticanjem vedre palete boja u stajlinzima ne zaustavlja se na trapericama. Zahvaljujući njima svakom stajlingu podarit će dozu vedrine, a najbolje će se istaknuti u kombinaciji s komadima u neutralnoj paleti boja.

  • +9
Traperice u boji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Out: Vruće hlačice

In: Bermuda traperice

Sudeći po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, kao i stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama, traperice bermuda kroja koja dužinom sežu do koljena u popularnosti će ove sezone zamijeniti tipične vruće hlačice. Izgledaju li pritom kao da ste starim trapericama odrezali dio nogavica i ostavili rub s resama, utoliko su primamljivije.