SENZACIONALNA PILAR

Bijelim haljinama jednostavno ne možete pogriješiti, a ovaj model pristaje svima bez obzira na godine

06.06.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Ne možemo se zasititi stila kreativne Pilar De Arce, Španjolke koja svakim svojim stajlingom potvrđuje da dobar modni ukus nije rezerviran samo za 20-i-nešto-godišnjakinje

Grece Ghanem, Carmen Gimeno ili Maye Musk svojim su nadahnutim kombinacijama oduševile modni svijet pa ne čudi to da zrele modne ikone, redom u kategoriji plus age, osvajaju sjajnim osjećajem za odijevanje.

Među njima je svakako i pedeset plus modna ikona iz San Sebastiana Pilar De Arce, markantna brineta zavidne figure čiji je Instagram pravi rasadnik genijalnih modnih izdanja.

Pilar je ponovno oduševila vrlo popularnom ljetnom kombinacijom koja uključuje bijelu haljinu, modni klasik bez kojeg fashionistice ne mogu zamisliti toplije dane.

  • +12
Ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

I zbilja, osim crne haljine, inačica u bijeloj boji također zauzima važno mjesto u ljetnoj garderobi i ništa manje bitno: u bijeloj boji lakše se preživljavaju ljetne vrućine.

Stajliš Španjolka tako je kombinirala trendi haljinu u bijeloj boji, ukrašenu crvenim vezom brenda FinGizz i midaksi duljine, sa zlatnim ravnim sandalama te kreirala jednostavan look za ljeto zaradivši bezbroj lajkova.

Nakit i sunčane naočale zaokružili su ovu sjajnu modnu priču popularne pedeset plus influencerice koja samo niže cool stajlinge jedan za drugim.