NAPROSTO BLISTA

Briljira stilom i u trudnoći: Pippa Middleton izgleda prelijepo u lepršavoj haljini u jednoj od najpoželjnijih nijansi ove sezone

06.06.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, kad se radi o modi gotovo nikad ne griješi, baš poput svoje starije sestre Kate, s kojom je jako bliska

Engleska, ali i svjetska javnost bruji o Pippi Middleton, 38-godišnjoj sestri Kate Middleton, koja je na nedavnoj proslavi kraljičina platinastog jubileja izazvala veliku pozornost u efektnoj zelenoj haljini ispod koje se nazirao trudnički trbuščić.

Pippa i njezin suprug James sretni su roditelji dvoje mališana, Arthura i Grace, a premda se službeno nisu oglasili, ponosni roditelji ponovno imaju razloga za slavlje.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zgodna brineta, koja je poznata i kao velika zaljubljenica u zdrav način života i sport, svoju je figuru oba puta bez puno napora vratila u rekordnom roku, a kao trudnica bila je aktivna te se cijelo vrijeme bavila sportom, pa sumnjamo da će i u ovoj trudnoći imati problema s kilogramima.

Baš kao i mnoge trudnice, i Pippa se odlučila za prozračnu haljinu koja je diskretno istaknula trbuh.

Pippa je za svoj look u Londonu zaslužila samo pohvale odlučivši se za divnu nijansu zelene. Maksi haljina od lepršave tkanine lijepo je naglasila rastući trbuh sestre Kate Middleton, a riječ je o kreaciji koju potpisuje brend ME+EM. Ovu romantičnu haljinu s puf rukavima, idealnu za proljetno-ljetne dane, u jednoj od najpoželjnijih nijansi ove sezone bez problema možete kombinirati i s espadrilama, tenisicama, balerinkama...

Ženstvene komade ovog brenda obožava i Helen Mirren, ali i Pippina sestra Kate.

Ostatak Pippinog looka bio je vrlo decentan: ležerni uvojci i nenametljiv make up, baš kakav joj i najbolje pristaje.

Inače, Pippa i financijaš James vjenčali su se 2017. godine, a njihovo je bajkovito vjenčanje privuklo veliku pozornost.

Nova beba kojoj se veseli cijela obitelj bit će šesto unuče Carole i Michaela Middletona. Nakon princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djece Kate i princa Williama, te dvoje djece Pippe i Jamesa, ponosni djed i baka željno iščekuju još jednu bebicu.