uparili su se

Usklađeni na svim poljima, pa čak i onom modnom: Ivan Rakitić i njegova lijepa Raquel pohvalili se stajlinzima na odmoru

06.06.2022 u 10:30

Bionic
Reading

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, Raquel Mauri, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a uz detalje iz bajkovitog privatnog života sa suprugom i dvije kćeri, atraktivna Andalužanka voli se pohvaliti sjajnim modnom kombinacijama koje nerijetko uskladi sa suprugom

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uputili su se na odmor, a vrijeme provode uživajući u zajedničkim trenucima i uživanju u kupanju. Tako je Raquel prije nekoliko dana oduševila fotografijama u badiću – atraktivnu Andalužanku koju obožavaju španjolski mediji nije bilo moguće ne primijetiti u zavodljivom badiću dok je uživala u kupanju.

Sada se pak pohvalila fotografijom na kojoj pozira sa suprugom. Par koji je poznat po čestom javnom iskazivanju ljubavi, ali i bajkovitoj ljubavnoj priči, nerijetko se i modno uskladi, a zajednički izlazak na odmoru nije bio iznimka.

Ona u svijetlim kratkim hlačama visokog struka, laganoj bijeloj bluzi te visokim espadrilama s ukrasima pokazala je da, kao i uvijek, njeguje svoj prepoznatljiv zavodljiv stil, no s jasnim dodatkom vrućih trendova. Stajling je upotpunila torbicom Louis Vuttion Petite Malle i odgovarajućim remenom.

  • +12
Kratke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Njezin stil pratio je Rakitić te se odlučio za uvijek dobru sportsku eleganciju. Bež hlače kombinirao je s bijelom majicom ukrašenih rukava te vječne bijele tenisice. Nema sumnje, Raquel i Ivan savršeno su usklađeni na svim poljima, pa čak i onom modnom.

Ivan i Raquel u braku su od 2013., kad su imali civilno vjenčanje. Crkveno vjenčanje održano je dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. U međuvremenu su dobili i dvije djevojčice, Adaru i Altheu.