TJEDNI HOROSKOP

Ribe će imati nos za unosne projekte, Blizanci će uspješno pregovarati oko novca, a Strijelci, Djevice i Lavovi moraju pripaziti na jezik

10.02.2020 u 08:29

Bionic
Reading

Samouvjeren i odlučan nastup Blizancima će ovoga tjedna donijeti uspjeh u pregovorima oko novca. Ribe će imati nos za unosne projekte, a sreća im se smiješi u poslovima vezanim uz promet, medije i trgovinu. Lavovi, pripazite čije su uši u dometu vaših riječi. Sočna šala na račun šefa bit će zabavna kolegama, ali ne i samom šefu. Djevice, promislite prije no što prozborite. Zbog neopreznih izjava odnosi sa suradnicima i poslovnim partnerima naći će se na skliskom terenu. Vezani Strijelci izbjegavajte nadmudrivanje s partnerom. Ne pokazujte da ste bolji ili pametniji, nego učinite ustupak i ponudite mu kompromis.

Pred Ovnovima su dani puni zabave i akcije. Zahvaljujući Veneri najčešće će biti okruženi društvom dinamičnih i duhovitih ljudi. Vaš osjećajni život doživjet će preporod i stvari će krenuti željenim tokom. Želite li u potpunosti iskoristiti svoje radne potencijale i dobre zamisli, nastojte se zbližiti s nekim utjecajnim, makar vam se osobno ne dopadao.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bili slobodni ili zauzeti, Bikove očekuje pregršt neizvjesnosti. Ljubav će biti u zraku, ali s njom će putovati mnogo opojnih čestica koje ćete udisati punim plućima. Informacije koje dopru do vas ovog tjedna mogle bi vam koristiti. Pratite oglase i slušajte što se priča u kuloarima. Ako želite nabaviti polovni komad radne opreme ili pribora, budite oprezni jer bi vas netko mogao nasamariti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Olivia Culpo je rođena u znaku Bika, 8. svibnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Sposobnost Blizanca za popravljanje tuđih raspoloženja učinit će vas vrlo popularnima. Bit ćete zasuti pozivima za izlazak, ali naklonost mirisu pustolovine mogla bi vas skupo koštati. Niste zadovoljni običnom vezom s predvidljivim partnerom? Nažalost, uzbuđenja bi vam se dopala još manje pa vam savjetujemo da ih ovog tjedna izbjegnete. Tražite li posao, lako ćete uvjeriti druge da ulaganjem u vas čine pravu stvar.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će opaziti naznake zahlađenja i gubitka bliskosti u vezi. Napravite ono što je u vašoj moći i podižite temperaturu, ali činite to polako jer ne želite prepasti partnera, odnosno partnericu. Poduzetnost i snalažljivost među ključnim su osobinama potrebnima za poslovni uspjeh. Trenutno ne posjedujete nijednu u dovoljnoj mjeri, pa se oslonite na onu treću - racionalnost.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Princeza Alexandra od Hanovera horoskopski je Rak, rođena je 20. srpnja 1999. Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia

Netko iz kruga prijatelja ili suradnika mogao bi Lavovima ubrzati otkucaje srca. Prije no što se prepustite zovu tijela, znajte da bi to nepovratno promijenilo vaš odnos. Ako ste u vezi, neočekivan poklon ili čašćenje postići će jak pozitivan učinak na vaš odnos. Odnos s nadređenima mogao bi pretrpjeti udarce ako ne budete pazili što kome govorite.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Charlize Theron u horoskopu je Lav, rođena je 7. kolovoza 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Djevice će precizno uočavati nepostojeće probleme i gunđati zbog raznih sitnica. To će vam davati osjećaj kontrole nad bližnjima, ali će se vaš trijumf pretvoriti u debakl kad vam drugi okrenu leđa. Ako netko doista zgriješi protiv vas, budite pomirljivi i konstruktivni. Ako ste slobodni, ljubavne prilike kriju se u online grupi kojoj pripadate vi i buduća simpatija. U poslovnim odnosima dobro promislite prije no što prozborite.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Zendaya je u horoskopu Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usamljene Vage bi mogle preko noći promijeniti status zahvaljujući visokom libidu i niskoj izbirljivosti. Takva veza bit će vam samo zakrpa prije nego što se ukaže bolja prilika. Netko će vas rasrditi jer će vam odbiti pomoći oko nečeg vama važnog. Bit ćete uvjereni da bi vam mogao lako i neškodljivo priskočiti u pomoć samo da hoće. Ako je tako, isključite ga iz svog radnog ili financijskog života.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni, ako pokušavate nekog osvojiti, pustite da se situacija sama razvija u prirodnom smjeru. Prikrijte nestrpljivost jer nitko ne voli da ga se požuruje. Nastojte održavati ravnomjeran odnos davanja i primanja. Zbog mnoštva obaveza imat ćete osjećaj da ste stalno u zaostatku, ali zapravo ćete biti vrlo učinkoviti. Drugi neće biti laki na pohvalama, ali im vaši rezultati neće promaknuti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima neće nedostajati druženja, ali će ona većinom biti površna. Imat ćete više uspjeha u udvaranju, nego u očuvanju tek uspostavljenog odnosa. Poslovi koje sada započnete i kontakti koje uspostavite pokazat će se punim pogotkom. Tražite li izvor prihoda, pregledajte još jednom isti oglasnik - vjerojatno ste preskočili nešto značajno.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Billie Eilish je horoskopski Strijelac, rođena je 18. prosinca 2001. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarci, nastojte učiniti što ljepšima trenutke provedene s rodbinom i ukućanima. Ako znate što im godi, pružite im upravo to i njegujte osjećaj zajedništva. Obratite pažnju na pukotine u odnosu s voljenom osobom. Zakrpajte ih dok šteta ne bi postala prevelika. Ubacite u višu brzinu i prihvatite izazovnu promjenu u profesiji ili studiju. Sreća vam se smiješi u kupoprodaji nekretnina i ulaganjima vezanim uz dom.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će većinu vremena biti okruženi ljudima i sklapati brojna poznanstva. Fatalan susret na nekoj javnoj manifestaciji mogao bi vam okrenuti sentimentalni život naopačke. Bit ćete voljni potpuno se prilagoditi novoj ljubavi. Oslonite li se na svoju rječitost i vještinu poziranja, možete ostvariti važan cilj - uvećati svoje zasluge za uspješno obavljen posao ili umanjiti odgovornost za nešto što ste uprskali.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Shakira je horoskopski Vodenjak, rođena je 2. veljače 1977. Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Victorio/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ribe, izgledan je spor između vas i partnera vezano za zajedničkog prijatelja (ili više njih). Jedno od vas bit će izrazito za, a drugi protiv njega. Pazite da taj nesporazum ne preraste u borbu ega. Zar vam je vaš međusoban odnos manje važan od odnosa s dotičnim prijateljem? Iako ćete si rado ugađati, znat ćete zadržati pravu mjeru. Zato vam ni eventualni neplanirani izdaci neće nanijeti velik stres.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.