MJESEČNI HOROSKOP

Veljača Bikovima nosi prevrtljivu ljubav, Strijelcima nepromišljenost, a Ribama erotski naboj. Vage će biti sklone poslovnom riziku, a Vodenjacima će sve ići od ruke

01.02.2020 u 08:06

Bionic
Reading

Ljubav u veljači za Bikove će biti prevrtljiva pa će se ugodna i neugodna razdoblja izmjenjivati bez vidljivog smisla i reda. Mnoge će Strijelce zaslijepiti želja za ljubavnim uzbuđenjima pa će učiniti nešto nepromišljeno, a pojačani erotski naboj Riba privlačit će osobe željne flerta i provoda. Vage će pak privlačiti rizik i traganje za novim načinima zarade, a Vodenjaci će uspješno unovčiti svoje kreativne zamisli. I na ljubavnom području Vodenjake očekuju izvanredna iskustva

Ovnovi će biti velikodušni s osjećajima i željni pružanja ljubavi. Ako ste solo, ponašat ćete se nepredvidljivo. Ovnovi u vezi bit će umjereniji, ali i njih čeka nemirna druga polovica veljače, kad Mars uđe u Jarca. Ako vam je život sređen, nemojte ništa mijenjati. Bolje je da vam bude dosadno nego da narušite krhku ravnotežu. Ako vas okolnosti prisile na borbu, budite mudri i tražite kompromis.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Ljubav Bikova u veljači bit će prevrtljiva, a kad Venera 7. veljače sklizne u Ovna, vaše će kućanske obaveze porasti tjerajući vas da podmećete leđa. Od 16. veljače imat ćete više motiva i volje, a okolnosti će se raščistiti. Dovršavat ćete stare poslove, istodobno pripremajući teren za nove. Nećete imati razloga za veću zabrinutost. Druga polovica mjeseca bit će vam povoljnija.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Samoća Blizancima neće goditi. Izležavanje na omiljenom naslonjaču i gledanje filmova zamijenit ćete večernjim izlascima ili domjencima u svom domu. Krajem mjeseca bit će dovoljna sitnica da se vaš oštar jezik ukrsti s partnerovim. Nemojte provocirati ni nasjedati na provokacije. Inicirat ćete krupne promjene, primjerice selidbu, otkaz, prelazak na drugo radno mjesto ili studijsku grupu.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Nepovoljno položena Venera uvodit će Rakove u iskušenja do kraja mjeseca, ali zadnji tjedan ipak donosi naznake smirenja i boljeg raspoloženja. Koliko je god moguće, izbjegavajte promjene i smanjite poslovno-financijske ambicije. Otrpite drskog šefa da biste zadržali izvor prihoda. Odgodite veću kupovinu ili kupite nešto jeftinije. Ako se bavite napornim ili opasnim sportom, napravite stanku.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +16
Margot Robbie je horoskopski Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Odnos Lavova u vezi ili braku dobivat će na kvaliteti kako mjesec bude odmicao, a onim slobodnima preporučuje se da se u zavođenju posluže gastronomskim sredstvima. Za Lavove je vladavina Vodenjaka redovno razdoblje niže energije. Okrenite se rutinskim poslovima i ne izlazite daleko izvan svoje zone udobnosti jer biste brzo izgubili orijentaciju. Bit ćete uspješni ako se bavite kozmetikom, modom, prehranom i medijima.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Djevice čeka odluka o važnim pitanjima. S partnerom ćete raspravljati o pravnim aspektima svoje veze ili o nasljedstvu. Neke će Djevice prelomiti dugotrajnu dvojbu i raskinuti nezadovoljavajući odnos, no to ne znači da će se brzo naći u zagrljaju nekog novog. Mnogo ćete pisati, pričati ili istupati u javnosti svojim radovima i idejama. Pritom ne biste smjeli biti brzopleti.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Blake Lively u horoskopu je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Vage u novoj vezi i one koje otkriju da ne dijele mnogo zajedničkog s dragim ništa neće spriječiti da krenu dalje same ili potraže sreću u tuđem zagrljaju. Večernji izlasci u širem društvu neće vas privlačiti. Mnogo će vam više odgovarati kućni ambijent, video, računalo - i pažljivo odabran gost. Mogli biste dobiti kredit s povoljnim uvjetima otplate.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Gwen Stefani je horoskopska Vaga, rođena je 3. listopada 1969. Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Izlazak Venere iz Riba 7. veljače Škorpionima donosi komplikacije. Slobodni ne trebaju žaliti zbog odgođenog ili otkazanog susreta. Ako je druga strana odgovorna za to, nemojte joj se javljati, nego joj prepustite inicijativu. Ležat će vam rad sa strankama i kolegijalna atmosfera. Kupovat ćete ne razmišljajući o cijeni ili potrebi za određenim predmetom, dok će se kućni računi gomilati.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Želja za ljubavnim uzbuđenjima natjerat će mnoge Strijelce na nešto nepromišljeno - brak, useljenje u zajednički stan ili prekid veze i upuštanje u pustolovinu. Srećom, ludilo će vas brzo minuti. Pitanje je samo koliko će se okolnosti u međuvremenu promijeniti. Mnogo ćete vremena utrošiti na pripreme, premalo na samo obavljanje posla. Ići će vam bolje ako netko bude uz vas.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Brad Pitt je horoskopski Strijelac, rođen je 18. prosinca 1963. Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Od 7. do 19. veljače između Jaraca i njihovih simpatija moglo bi više puta neugodno zaiskriti, dok poljuljanim vezama prijete dodatni udarci. Pokušajte ublažiti neželjene posljedice suzdržavanjem od strogosti i agresivnosti. Krajem mjeseca predstoji obostrano popuštanje. Osvijestit ćete ambicije i pokrenuti neke stare ideje iz stanja mirovanja.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Vodenjaci će se na ljubavnom planu osjećati kao u bajci. Pojavit će se osoba koja će vam dizati moral i raspoloženje naklonošću i udovoljavanjem željama. Društveni život bit će bučan i živahan. Susjedi, prijatelji i rodbina kod vas će se osjećati kao kod kuće. Bit ćete virtuozi na riječima i u svakom trenutku znati kako zainteresirati druge za svoje prijedloge. Opreznije se služite online i bezgotovinskim plaćanjem.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe u dugim vezama bit će vjerne ako partner uspije zadovoljiti njihove apetite za tjelesnim dodirima. U suprotnom, okrenut ćete se drugim izvorima užitka. U prvom dijelu mjeseca bit ćete smanjeno motivirani za rad i učenje, no unatoč tome nećete jako izgubiti na ugledu. Od 16. veljače energija će vam porasti i potaknuti vas na veću aktivnost na profesionalnom planu.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Justin Bieber rođen je u znaku Riba, 1. ožujka 1994. Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia