VRIJEME ZA PRONALAŽENJE RJEŠENJA

Merkur ulazi u Ribe i osvjetljava najudaljenije kutke vašeg uma, osobito ako ste Škorpion, Rak, Bik ili Jarac

02.02.2020 u 08:06

Bionic
Reading

Planet intelekta, ophođenja, spretnosti i prometa ulazi u Ribe u ponedjeljak 3. veljače i u njima će boraviti do 3. ožujka, kad će se nakratko vratiti u Vodenjaka. Ribe nastanjuju najšire prostore uma koje si možete predočiti. Pomislite na nevjerojatne dubine oceana ili na beskonačne dosege svemira. Eto, takvo je riblje carstvo

Dok Merkur stanuje u tom svijetu čarolije, mašte i idealizma, ljudski su umovi otvoreniji i sposobniji pronaći rješenja na mjestima koja im ranije nisu padala na pamet. Merkur u ovom znaku osvjetljava najudaljenije kutke vašeg uma kako bi ukazao na svježe ideje, stvaralačko nadahnuće i nove načine razmišljanja.

Vaša je podsvijest aktivnija, a snovi istinitiji i pamtljiviji nego inače. Povremeno će san biti toliko intenzivan da će vas pratiti cijeli dan. Moći ćete vidjeti i razumjeti pojmove koje prije niste mogli, a misli i osjećaji koji vas obuzimaju presloženi su za izražavanje riječima.

Teškoće u verbalnoj komunikaciji

Kao posljedica intuitivnih spoznaja i slikovitog govora iz srca, vaša sposobnost komuniciranja postaje neprecizna. Obratite pažnju na svoju i tuđu neverbalnu komunikaciju jer ona će otkrivati mnogo onog što će riječi nehotice skrivati.

Bit ćete skloniji sanjarenju i mentalnom lutanju pa su, pored češćih nesporazuma, izgledne teškoće s koncentriranjem i pamćenjem. Mogli biste zaboravljati kritične podatke poput PIN-ova i šifri, kasniti na sastanke i zametati male predmete.

  • +6
Eva Mendes rođena je u znaku Riba, 5. ožujka 1974. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Ribe su izrazito artistički znak. Likovni umjetnici, pisci, pjesnici, koreografi, dizajneri i snimatelji bit će osobito nadahnuti jer je njihov posao prenositi javnosti ljepotu, dražest i širok raspon emocija.

Škorpioni, Rakovi, Bikovi i Jarci najbolje će se okoristiti Merkurovim prolaskom kroz Ribe, dok pripadnici Riba, Djevice, Blizanaca i Strijelca moraju uložiti svjestan napor u pamćenje podataka i održavanje koncentracije. 

  • +16
Margot Robbie horoskopski je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON