TJEDNI HOROSKOP

Ribama se smiješi promaknuće, Bikovima nova ljubav, a pred Jarcima je velika kriza

19.06.2017 u 06:57

Bionic
Reading

Novi tjedan donosi i nove izazove, Ribama i Škorpionima se zvijezde smiješe, dok bi Jarci i Ovnovi mogli upasti u krizu

Ovnovi će ovoga tjedna previše energije trošiti na obavljanje usluga bližnjima, no razočarat će ih izostanak njihove zahvalnosti. Preporučuje im se da obave sve važne razgovore i sastanke u prvom dijelu tjedna jer nakon srijede ulaze u razdoblje ispunjeno nesporazumima i konfliktima.

Bikovi samci će prilikom izlaska upoznati nekoga s kim će odmah kliknuti. Učestalo druženje i intenzivno dopisivanje označit će početak perspektivnog odnosa. Primat će i mnogo komplimenata na račun izgleda i u tome uživati.

Blizanci će se s partnerom najviše svađati oko novca. Samce će iznenaditi nečiji lijep poklon kojim će im izraziti naklonost. Odrađivat će mnogo dodatnog posla koji će im donijeti dobru zaradu, no nepredviđeni troškovi poput puknuća vodovodne cijevi ili kvara automobila pokvarit će planove o uštedi.

Rakovi će u ljubavi biti iskreni i direktni, a isto će očekivati i od druge stane. Osjećat će se snažno i s puno samopouzdanja se upuštati u razne sportske aktivnosti.

Lavove će privući netko tko je zauzet, a svladat će ih i umor pa se neće dobro snalaziti s nagomilanim obavezama.

Djevicama će se prijateljski odnosi ispreplest s ljubavnima. Zauzete Djevice poboljšat će odnos s dragim.

Vagama će se svidjeti utjecajan pojedinac koji uživa ugled u društvu. Ciljat će na visoko, no veliki poslovni apetiti mogli bi ih malo udaljiti od stvarnosti.

Škorpioni će voditi uzbudljiv društveni život. No najveća će im strast ipak biti putovanja pa će koristiti svaku priliku kako bi nekamo otišli, barem na jedan dan. Osim toga, poslovna suradnja s inozemstvom bit će uspješna i plodonosna.

Strijelci će od partnera imati nerealna očekivanja koja on neće moći ispuniti. Stres prouzrokovan poslom ostavit će trag na vašem zdravlju pa ćete se žaliti na mučninu, nesanicu i probavne tegobe.

Jarcima bi veza mogla zapasti u krizu. Svakodnevno će se suočavati s kašnjenjima, zastojima i nepredviđenim okolnostima, a probleme će im stvarati i neprijateljski raspoložen kupac ili stranka kojoj će se stalno morati ispričavati.

Vodenjaci će razviti snažnu naklonost prema poslovnom suradniku, no neće biti sigurni jesu li im simpatije uzvraćene.

Ribe u vezama će doživljavati ljubavni preporod. Osjećat će se kao na samom početku veze, sretni i ludo zaljubljeni u partnera, dok samce očekuje sudbonosno poznanstvo. One koji se nadaju promaknuću, krajem tjedna očekuju uzbudljive novosti.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.