HOROSKOP

Jarcima će u ovom tjednu sve ići od ruke, a Vage će uloviti nervoza

12.06.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Vrijeme se možda popravlja, no planeti i zvijezde imaju vlastite planove. Što nam je zodijak pripremio, pročitajte u novom tjednom horoskopu tportala

Ovnovi će se podjednako posvetiti svom ljubavnom i poslovnom životu. Bikovi će biti u centru pažnje, pa će im društveni život procvjetati.

Blizanci će žudjeti za ljubavi i od partnera će tražiti mnoštvo pažnje, možda čak i previše. Rakovima će ovaj tjedan donijeti bogat društveni život, a možda je i nova ljubav na pomolu.

Lavovi će se svima pokušati svidjeti, pa u toj težnji možda i pretjeraju te posegnu za malim lažima. Djevice će započeti strastveni flert s nekim koga su tek upoznale, a na poslu će ih tjerati zdrava ambicija.

Vage će biti nervozne bez razloga. Dok će im to možda stvarati ljubavne probleme, na poslu će se to iskazati u obliku želje za radom. Škorpioni će prolaziti kroz burno ljubavno razdoblje, sa mnoštvom svađa, no i strastvenih pomirenja.

Strijelci će pokušati zadobiti pažnju krive osobe, a usto će ih mučiti novčani problemi. Jarcima neće nedostajati ljubavnih prilika, a na poslu će imati pojačanu energiju.

Vodenjacima se veza neće razvijati u željenom smjeru, no možda ih poslovni uspjesi utješe. Ribe bi trebale pripaziti kako se ponašaju prema bližnjima. Na poslu će se morati svojski potruditi da očuvaju dobre rezultate.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.