TJEDNI HOROSKOP

Ribama i Djevicama cvjetat će ruže, a Vagama i Vodenjacima prijete ljubavne muke

01.01.2018 u 07:39

Bionic
Reading

Rakovima, djevicama i škorpionima smješi se sreća na ljubavnom planu, a ovnovima i blizancima novi tjedan donosi više obaveza i stresa na radnom mjestu. Vage će se suočiti s financijskim poteškoćama, dok će ribama cvjetati ruže na svim poljima

Ovnovi bi se mogli razočarati u nekoga s kim su bliski. Zbog nezadovoljstva poslovnom situacijom žudit će za promjenom na poslovnom planu, no malo je vjerojatnosti da će pronaći bolji posao. Oprezno s vježbanjem jer postoji opasnost od povreda.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred bikovima su zanimljivi susreti i ugodni razgovori, ali i sukobi s poslovnim suradnicima. Vrijeme je pogodno za učenje, polaganje ispita i rad na profesionalnom usavršavanju. Bikovima se smiješe dobri rezultati i na zdravstenom planu. Konačno će skinuti neželjeni višak kilograma.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci neće imati volje za druženje s partnerom i obitelji. Većina će ih ljudi živcirati pa će koristiti svaki trenutak kako bi pobjegli u osamu. Na poslu će biti zatrpani obavezama, no preokrenu li to u svoju korist mogu iskoristiti priliku za napredovanje. Zbog stresa na poslu oslabit će im imunitet pa je moguća opasnost od prehlada i viroza.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Rakovima je početak veze za koju ćete od samog početka imati osjećaj da je nešto posebno. Na poslovnom planu morat će pokazati više timskog duha žele li ostvariti uspjeh, a unatoč čestim promjenama raspoloženja, zdravlje će ih dobro služiti.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Briga o djeci ili bolesnom članu obitelji lavove će posve iscrpiti, što će doprinijeti porastu nervoze i lošem raspoloženju. Nakupit će se toliko posla da neće ostati vremena za predah. Za lavove koji traže zaposlenje moguć je poziv na razgovor za novi posao. Ukoliko se ne ignoriraju simptomi bolesti, zdravlje bi trebalo biti pogodno.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice samci pripremite se na brojna iznenađenja. Netko tko vam je već dugo tiha patnja izjavit će vam ljubav, dok su pred parovima trenuci ispunjeni nježnošću i romantikom. Poslovne okolnosti bit će iznimno povoljne, a na vama je da ih maksimalno iskoristite, dok se za zdravlje ne trebate brinuti.

  • +43
Poznate djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će nastojati svima ugoditi, no to im neće poći za rukom. Članovi obitelji pokušat će utjecati na njihov odnos s partnerom. Novac će trošiti bez ikakvog plana, no stanje na računu upozorit će ih da je vrijeme za štednju. Osjete li neobjašnjiv umor ili pospanost, ne bi bilo loše da provjere stanje štitne žlijezde.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako se netko svidi škorpionu, otvoreno će mu pokazati svoje namjere. Zauzeti će probuditi strasti u vezi ili braku. Izraženi natjecateljski duh pomoći će škorpionima da se istaknu na poslu, no pritom bi mogli izgubiti podršku kolege koji će biti zavidan. Škorpioni su ovaj tjedan podložni ozljedama, stoga oprezno s vježbanjem.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelce će privući netko tko je uspješan i zna što želi od života. Zauzeti bi mogli riješiti stambeno pitanje ili barem početi djelovati u tom smjeru. Novčana pitanja iziskivat će više pažnje ovaj tjedan, a često će se osjećati umorno i pospano.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarčevi će biti opušteniji no inače i lakše sklapati nova poznanstva. Ozbiljan i odgovoran pristup poslu donijet će im zasluženo priznanje, a iako će se lako umarati i biti boležljivi, brzo će se oporavljati od svih zdravstvenih smetnji.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će patiti za nekim tko je u vezi ili im jednostavno ne uzvraća osjećaje, no unatoč tome neće biti spremni odustati. Nemojte se zanositi idejama koje nisu ostvarive, već se usredotočite isključivo na one poslove za koje ste sigurni da ih možete iznijeti do kraja. Usporite ritam i odgodite sve obaveze i dogovore koji nisu hitni.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama samcima društveni će život biti toliko uzbudljiv da se niti u jednom trenutku neće osjećati usamljeno. Iako neće tražiti ljubav, ona bi mogla pronaći njih onda kad joj se najmanje nadaju. Suradnja s inozemstvom ulazi u novu fazu, a nije isključeno ni preseljenje zbog posla. Osjećat će se izvrsno i zračiti optimizmom.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia