SUDBINSKI SATURN U JARCU

Pred Djevicama i Škorpionima je povoljno razdoblje, no ovo nije vrijeme za dizanje kredita i nagle odluke

24.12.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Do početka proljeća Saturn će boraviti u Jarcu, svom matičnom znaku, a od toga će najviše koristi imati Bikovi, Djevice, Ribe i Škorpioni

Saturn će odraditi glavninu tranzita Jarcem od 19. prosinca 2017. do 21. ožujka 2020. Nakon kratkog izleta u Vodenjaka vratit će se u Jarca 1. srpnja 2020., da bi 17. prosinca 2020. napokon dugoročno ušao u Vodenjaka.

Za vrijeme boravka u Jarcu, njegovu matičnom znaku, Saturnov će utjecaj biti vrlo jak, a Bikovi, Djevice, Ribe i Škorpioni imat će od njega najviše koristi. 

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako bismo rezimirali iduće razdoblje poslovicama, mrav će dugoročno bolje proći od cvrčka, a vrabac u ruci vrijedit će više od goluba na grani. Tijekom ovog tranzita radišnost, skromnost, ozbiljnost i oprez više će se isplatiti nego pohlepa, površnost, bahatost i riskiranje. Odgovornost, planiranje i praktičnost donosit će prednost, dok će nadahnuće, improvizacija i naglost češće voditi u neuspjeh.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ne rasipajte energiju na trivijalnosti, nego se posvetite bitnim zadacima i potrebama. Čuvajte ono što imate i ne oslanjajte se na faktor sreće. Nemojte stremiti velikim dobicima, nego prije svega spriječite ili ograničite mogućnost gubitaka.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Klonite se dizanja većih kredita, ne raskidajte vezu samo zato što vam se netko više sviđa i ne dajte otkaz ako nemate siguran rezervni izvor prihoda, bio to novi posao, bilo nešto drugo.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U brojnim je državama izgledno jačanje konzervativnih i autoritarnih snaga. Zagovornici očuvanja nacionalnog i kulturnog identiteta preuzet će inicijativu i pojačati napore u obuzdavanju pobornika imigracije i globalizacije. Države će zahtijevati punu lojalnost svih koji borave na njenom teritoriju. Većinski narodi tražit će poštivanje svojih tradicija i smanjiti toleranciju prema strancima. Uklapanje u cjelinu donosit će mnogo veće blagodati nego iskakanje iz prosjeka. 

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia