TJEDNI HOROSKOP

Blizanci i Bikovi prepustit će se strastima, a Vagama će stari dugovi doći na naplatu

25.12.2017 u 08:16

Bionic
Reading

Novi tjedan donosi nove ljubavne izazove za Bikove i Blizance koji će ovih dana zračiti magnetnom privlačnošću. Vatrenim Lavovima zvijezde se smiješe na poslovnom planu, dok bi Vagama nažalost neki stari dugovi mogli doći na naplatu

Ovnove će veliki poslovni apetiti poticati da se više angažiraju oko posla, no do uspjeha neće doći preko noći. Dobro će se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju elokventnost ili poznavanje stranih jezika.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će biti samouvjereni i svjesni svoje privlačnosti, što će se sviđati pripadnicima suprotnog spola. Toliko će uživati u flertu i igri zavođenja da neće tražiti vezu, no netko koga upoznaju navest će ih da promijene mišljenje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti osjetljivi na kritike pa će ih biti lako uvrijediti. Samci bi se mogli zaljubiti u nekoga tko ni po čemu nije dobar izbor, no ignorirat će razum i prepustiti se strastima.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi samci neće dobro podnositi usamljenost, no ovaj im tjedan donosi sudbonosne promjene na osjećajnom planu. Protiv napetosti i lošeg raspoloženja borit će se intenzivnim vježbanjem u teretani ili vožnjom sobnog bicikla.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi bi mogli dobiti ponudu za prelaskom na novo radno mjesto ili će im se ukazati mogućnost širenja poslovnog utjecaja.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će privlačiti pozornost gdje god se pojave. Flert započet ovog tjedna mogao bi se razviti u nešto više.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama bi na naplatu mogli doći stari dugovi ili nepodmirene financijske obaveze. Provjerite jeste li u međuvremenu vi ili netko iz kućanstva to platili kako ne biste dvaput podmirili isti račun.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će biti susretljivi, duhoviti i spremni na akciju pa neće odbijati priliku za izlascima. Proširit će krug poznanika i steći nova prijateljstva, dok će vezani rasplamsati vatru u braku.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelce će nedostatak samopouzdanja ometati u zavođenju, no treba pripaziti da zbog toga ne propuste obećavajuću priliku. Ako vam se netko svidi, skupite hrabrost i pozovite ga na kavu ili u kino!

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred usamljenim Jarčevima je početak nove ljubavne priče. Trud i zalaganje koje su ulagali u posao bit će nagrađeni pa će dobiti ponudu za prelaskom na odgovorniju poziciju, dok će neki biti pozvani na razgovor za novi posao.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će maštati o pomirenju s bivšim partnerom, no neke je odnose ipak bolje ostaviti tamo gdje im je mjesto – u prošlosti. Najsretniji će biti oni Vodenjaci koji su na godišnjem odmoru, dok se ostalima savjetuje da se čuvaju pogrešaka, a osobito ako rade s novcem.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama se savjetuje da ne odbijaju pozive na putovanja ili večernje izlaske koji će im pružiti obilje dobre zabave. Osim što će se dobro provoditi, netko s kim se zbliže mogao bi ih zaintrigirati u romantičnom pogledu.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia