TJEDNI HOROSKOP

Rakovi i Ribe bit će neodoljivi, Jarčevima će sve ići od ruke, a želja da budu u središtu pažnje Lavovima bi se mogla obiti o glavu

20.01.2020 u 06:35

Bionic
Reading

Venera u Ribama podarit će Rakovima šarm koji će ih činiti posebnima i izdvajati iz gomile, a neodoljive će biti i Ribe te će osvajati simpatije i primati ljubavne ponude sa svih strana. Ovnovi će uživati u flertu s jednom osobom, dok će Lavovi biti na glasu kao dosadni nametljivci, a njihovi pokušaji udvaranja mogli bi pretrpjeti žalostan kraj

Ovnovi će uživati u flertu s jednom osobom, ali i potajno težiti dubljem odnosu s nekim drugim. Taj pristup činit će im se prihvatljivim, ali bit će kratka vijeka. Bit će vrlo uspješni u pregovorima o novcu i natjerati vodu na svoj mlin.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će uživati društvu voljene osobe. Zbog opterećenosti brojnim obavezama mogli bi postati rastreseni. Trebaju se čuvati nepotrebnih ispada i bolje rasporediti vrijeme.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Blizanci će poraditi na unošenju živosti u ljubavnu svakodnevicu. Bilo bi bolje promijeniti planove, osim ako već niste odlučili da je vašoj vezi kraj. Mozak će Blizancima raditi punom parom pa će bez zastoja usvajati nova znanja. Žurba bi ih mogla skupo stajati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Angelina Jolie je rođena u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: ROMA / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Venera u Ribama podarit će Rakovima šarm koji će ih činiti posebnima i izdvajati iz gomile. Zauzeti bi mogli objaviti zaruke ili utanačiti datum vjenčanja, a samcima je izgledna nova ljubavna priča. Steći će udvarača koji nije riješio svoju ljubavnu prošlost, ali je istinski zagrijan.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Želja da budu u središtu pažnje većeg društva mogla bi Lavovima priskrbiti ugled dosadnog nametljivca, a pokušaji udvaranja mogli bi pretrpjeti žalostan kraj. Gonjeni ambicijom neće žaliti ni truda ni vremena da dosegnu ciljeve. No bilo bi dobro pripaziti da iznošenjem stavova ne izazovu sukobe u radnoj sredini i ne naljute poreznog ili bankovnog službenika s kojim pregovaraju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Djevice bi trebale zatomiti poriv da prigovaraju partneru te pokazati koliko im je stalo. Budu li imale više sluha za stavove bližnjih, žestoke rasprave pretvorit će se u poticajan dijalog na zadovoljstvo svih umiješanih. Imat će dosta koristi u bližoj budućnosti od informacija i saznanja koje sada prikupe. Nije vrijeme za donošenje naprečac odluke o većim novčanim transakcijama. Pogotovo ako se radi o podizanju ili davanju zajma.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Kraljica Letizia je Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: 261/CUESTA/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Sitne razmirice prijete narušiti sklad u Vaginom ljubavnom gnijezdu. Otvorena pitanja treba rješavati smirenim razgovorom i ne isticati svoj talent za ironične primjedbe. Slobodne Vage vodit će bogat društveni život i preko prijatelja upoznati više ljubavnih kandidata. Poslovni rezultati manje će ovisiti o njihovim postupcima, a više o vanjskim okolnostima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpionima će dom i obitelj biti sigurna oaza kojoj će se vraćati nakon radnih ili obrazovnih napora. Puno će im značiti podrška bližnjih. U vezi će primiti puno nježnosti i topline.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dok slobodne Strijelce očekuju vrlo obećavajući kontakti, zauzeti bi trebali posvetiti više pažnje partneru i općenito njegovati odnos s njim. Ako kane tražiti uslugu od nekog bližnjeg na temelju ljubavi ili obiteljskih odnosa, sad nije idealna prilika za to. Bolje vrijeme nastupit će za petnaestak dana. Vrijeme je da se prihvate posla jer ima mnogo poteza koji se već sad mogu povući.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Povoljno položena Venera obojat će svakodnevicu Jarčeva vedrim bojama. Lako će nalaziti zajednički jezik s drugima i uspijevati u svim vrstama pregovora. Treba samo pripaziti da neumjerenom potrošnjom ne naruše novčanu stabilnost.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +15
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Vodenjaci će biti u napasti da se zalete u ljubavi. Netko će ih osvojiti na prvi pogled, ali kasnije će se pokazati pogrešnim izborom. Osjećaji koji Vodenjake trenutno obuzimaju jaki su, ali vrlo površni. Otvara im se izuzetno povoljno razdoblje za sve poslove vezane uz medije, odnose s javnošću, promet i prijevoz.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera u znaku Riba najavljuje da će i same Ribe biti neodoljive i to bez ikakvog napora. Osvajat će simpatije i primati ljubavne ponude sa svih strana. U društvenim prilikama uživat će u dugim i poticajnim razgovorima i doći u priliku upoznati brojne zanimljive ljude. Uspješno će se koncentrirati na posao i dobro surađivati, ali mogli bi pokvariti ozračje ako izađu pred nadređene sa zahtjevima za boljim uvjetima ili povišicom. Nepromišljene izjave i postupci mogli bi ih skupo koštati.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA