MERKUR U JARCU

U ovom razdoblju svi postaju malo trezveniji i sumnjičaviji, a posebno oprezni trebali bi biti Ovnovi, Rakovi i Vage

05.01.2020 u 08:10

Bionic
Reading

Hitri Merkur, planet ophođenja, prometa i misaonih procesa, kreće se Jarcem od 29. prosinca do 16. siječnja. U ovom je razdoblju racionalnost u porastu, a svi postaju malo trezveniji, praktičniji i sumnjičaviji. Merkur u Jarcu pomaže ljudima da definiraju ciljeve, prikupe podatke i sredstva, razrade strategiju i naprave korake prema realizaciji

Oni koji su i inače razumni sad će vidjeti ogoljenu stvarnost bez ukrasa i kamuflaža. Zahvaljujući sposobnosti razlučivanja važnog od nevažnog i vrijednog od bezvrijednog, takvi će ljudi moći postaviti čvrste temelje i izgraditi na njima nešto trajno.

Obnovite kontakt sa stvarnošću

Oni koji su po prirodi sanjari postat će privremeno ozbiljniji i pozabaviti se računima, formularima, ugovorima i drugim dokumentima. Preporučujemo im da iskoriste ovo razdoblje za ponovan susret sa stvarnošću te za orijentaciju u prostoru i vremenu. Primjerice, provjerite koliko ste dužni, a koliko drugi duguju vama.

  • +10
Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA/

Za Jarca se vezuju realizam, logika, planiranje i štedljivost, ali i pesimizam i depresija. Dok je Merkur u ovom znaku, ružičasta stakla poprimaju mrke tonove. Postaje teže preusmjeriti misli na vedre sadržaje i razonoditi se, kao i pronaći utjehu u samozavaravanju.

Neki od onih koji su uobičajeno skloni potištenosti i tjeskobi mogli bi iskusiti pogoršanje. Ako ste među njima, klonite se alkohola, pridržavajte se terapije i držite pri ruci broj svog liječnika. I vedriji među vama ovih će dana biti zamišljeniji i zabrinutiji, no od 16. siječnja počet ćete se vraćati u normalu.

  • +5
Elle MacPherson je Ovan, rođena je 29. ožujka 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Franz Perc / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok brza Jarcem, Merkur će se pridružiti Suncu, Jupiteru, Saturnu i Plutonu, koji su također u tom znaku. S obzirom na to da sad primaju nepovoljne planetarne utjecaje, savjetujemo pojačan oprez Ovnovima, Rakovima i Vagama u razgovorima, prepisci i prometu, kao i u raspolaganju vrijednim predmetima. Bikovi, Djevice, Škorpioni i Ribe trebali bi imati manje takvih problema.

  • +2
Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia