TJEDNI HOROSKOP

Rakovi će se dobro zabavljati i rado izlaziti, pred Djevicama je početak veze prožete strašću i požudom dok će mnogi Vodenjaci biti prilično rastrošni

18.04.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Slobodni Ovnovi mogli bi patiti za nekim nedostižnim ili za osobom koja će se poigravati njihovim osjećajima, a Bikovi će se dobro snalaziti u zadacima koji uključuju prezentaciju, rad s ljudima ili marketinške djelatnosti. Lavovima su moguće glavobolje ili problemi s nesanicom, a Škorpione očekuju promjene u vezi. Vage pak očekuju manje poteškoće s kvalitetom kože, kose ili noktiju dok bi nezaposleni Strijelci mogli dobiti ponudu za sezonskim zaposlenjem

Ovnovi koji nisu u vezama mogli bi patiti za nekim nedostižnim ili za osobom koja će se poigravati njihovim osjećajima. Neka poslušaju savjet bliskih ljudi i izađu što prije iz odnosa koji bi im mogao donijeti bol i patnju. Strah od neizvjesne budućnosti i povećani životni troškovi potaknut će pripadnike ovog znaka da se dodatno angažiraju na poslu i zarade od prekovremenih sati ili dnevnica. Mnogi Ovnovi žalit će se na umor i nisku energiju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Lily James je Ovan, rođena 5. travnja 1989. Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Ljubavna situacija za Bikove postaje iznimno povoljna. Obnovit će narušen odnos s voljenim i ponovno se povezati na mentalnom i fizičkom planu. Samci neka se ne boje preuzimanja inicijative. Pod utjecajem Merkura u njihovom znaku bit će snalažljivi i puni dobrih ideja, pa je ovo razdoblje sjajno za pokretanje novih poslova i suradnji.

Mnogi će odlučno započeti dijetu u želji da do godišnjeg odmora steknu željenu liniju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci neće dozvoljavati da im rodbina ili prijatelji kroje sudbinu. Vezani će biti podložni ljubomori, u čijoj će pozadini ležati nesigurnost. Kada pripadnici ovog znaka izgube strpljenje, mogli bi planuti i ući u sukob koji će im nanijeti štetu. Stoga neka porade na samokontroli i pokušaju više slušati svoj unutarnji glas. Neki će patiti od nesanice pa savjetujemo umjereno konzumiranje kave i kofeina.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967. Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Rakovi će se dobro zabavljati i rado se odazivati pozivima za izlazak. Najsretniji će biti oni koji su otišli na putovanje. Odlazak na novu destinaciju, po mogućnosti što egzotičniju, bit će sjajna prilika da se opustite i zabavite, ali i upoznate nekoga s kime ćete se upustiti u vrući flert. Pripadnici ovog znaka uživaju potporu okoline, zbog čega će im sve ići brže i lakše. Povoljni planetarni utjecaji ispunit će pripadnike ovog znaka energijom i vitalnošću.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Lavovima koji nisu u vezi strast i uzbuđenje bit će važniji od intelektualne kompatibilnosti, što bi se moglo pokazati kao prepreka na duge staze. Uzrujavat će ih nepredviđene situacije i zastoji, ali i neučinkovitost nekih kolega. Moguće su glavobolje ili problemi s nesanicom.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Sandra Bullock je Lav, rođena je 26. srpnja 1964. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Veliki erotski apetiti unijet će Djevicama novu dinamiku u duge odnose. Neće im nedostajati strasti i uzbuđenja, ali ni razmirica. Pred samcima je početak veze prožete strašću i požudom. Zbog izazovno postavljenog Marsa savjetuje im se da posluju s oprezom. Potpora planeta u Biku jača koncentraciju i donosi plodnu suradnju s inozemstvom.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Vage u vezama osjećat će da partner prešućuje ono što ga muči. Ako su samci, srce će im jače kucati u prisutnosti privlačnog kolege, no zasad će sve ostati na flertu. Do izražaja će doći njihova preciznost i smisao za detalje. Moguće su manje poteškoće s kvalitetom kože, kose ili noktiju pa će se uzimanje vitamina B pokazati kao sjajan potez.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Candice Swanepoel je Vaga, rođena je 20. listopada 1988. Izvor: Profimedia / Autor: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpione u vezama očekuju promjene. Za neke će parove to biti brak i odluka o zajedničkom životu, a za neke novosti o dolasku prinove. Samce očekuje strastvena ljubavna avantura. Nemojte skrivati svoje talente i sposobnosti zbog straha od kritika. Nastojite u službenoj komunikaciji biti što ljubazniji i manje direktni jer će takav pristup ovog tjedna biti poželjan.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vezani Strijelci bit će zahtjevni prema partneru. Očekivat će od njega da ih bespogovorno sluša i slijedi, no dragome se to neće svidjeti. Najviše ćete se prepirati oko kućanskih poslova, no pokušajte pronaći kompromis. Samce će privući netko s kime nemaju ništa zajedničko. Nezaposleni bi mogli dobiti ponudu za sezonskim zapošljavanjem. Povremeni post mogao bi se pokazati kao dobra opcija za one koji žele smršaviti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Rođeni u znaku Jarca neće sjediti prekriženih ruku i čekati da im sve bude ponuđeno na pladnju. Poduzet će korake koji će ih približiti simpatiji ili dovesti postojeću vezu na razinu za kojom čeznu. Sjajnim idejama oduševit će nadređene i potencijalne klijente ili partnere, a neki će pronaći dodatni izvor prihoda. Sport i vježbanje oslobađat će ih od stresa. Pogodno je vrijeme za promjenu imidža.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Timothee Chalamet je Jarac, rođen je 27. prosinca 1995. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će biti praktični prilikom odabira ljubavnog partnera. Neće se toliko zanositi romantičnim težnjama, koliko željom da nađu ravnopravnog pojedinca koji im može ponuditi sigurnost i stabilnost. Parovi će se često prepirati, a najviše oko novca ili kućanskih obaveza. Mnogi će biti prilično rastrošni, a najviše će trošiti na odjeću, hranu ili putovanja. Vodenjaci će održavati kondiciju dugim šetnjama, vožnjom bicikla i drugim aktivnostima koje se odvijaju na zraku.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Nove veze rođenih u znaku Riba odisat će strašću i intenzivnim emocijama, ali i dobrom komunikacijom. Vezani će uvođenjem noviteta razbiti monotoniju i uspješno rasplamsati ljubavnu vatru. Oslobodit će se strahova iz prošlosti i s optimizmom zakoračiti naprijed. Neki će pokrenuti dodatni posao ili se osamostaliti. Pripadnici ovog znaka ulagat će mnogo truda u svoj izgled i rado kupovati modernu odjeću ili se podvrgavati kozmetičkim tretmanima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia