BAŠ JOJ PRISTAJE

Provjerena modna kombinacija: Jasno nam je zašto Antonija Blaće ne izlazi iz ovog odijela

07.06.2022 u 09:55

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće nije propustila Gala party Poliklinike Milojević održan u zagrebačkoj Esplanadi, a za tu je prigodu šarmantna Šibenčanka sa zagrebačkom adresom odabrala provjerenu modnu kombinaciju

Omiljena Tonka, koju možemo vidjeti i u popularnom RTL-ovom showu 'Masked singer', voli ležeran, ali ženstven stil, a velika je ljubiteljica i trendi odijela.

Ako je neki komad dobar, bezvremenski, odlično nam pristaje i u njemu se dobro osjećamo, zašto ga ne bismo više puta nosili? Tog se modnog pravila ovoga puta držala Antonija.

  • +9
Gala party dr. Nikole Milojevića Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Simpatična voditeljica ponovila je još jednom modnu formulu, koja se pokazala sigurnim izborom, na partyju na kojem nije manjkalo poznatih lica.

Antonija je odabrala statement bijelo odijelo sa zanimljivim grafičkim detaljima iz zagrebačkog Wiya Storea, a koje joj je odlično pristajalo.

  • +6
Antonija Blaće i Ana Radišić na Polumaratonu 4 tvrđave Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ležerna frizura i nenametljiv make up sjajno su se uklopili u ovo elegantno izdanje poznate voditeljice.

Isto je odijelo nosila i na otvorenju Nebo Lounge Bara u hotelu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa te još jednom dokazala da su ženska odijela vrlo chic i poželjna i za večernje prigode.

Inače, u ranijem intervjuu za tportal Antonija je govorila i o svojoj borbi s kilogramima te mari li danas više ili manje za svoj izgled.

'I to je kod mene na faze iako pokušavam unijeti neku stabilnost u svoj život na tu temu. Ukloniti velike oscilacije. Zato sam i napisala knjigu - nije njezin smisao samo mršavljenje, ona je priručnik za sve nas gurmane koji volimo jesti, ali ipak želimo držati stvari pod kontrolom. Jedan je život. Treba uživati u svemu, ali i u sebi', rekla je tad voditeljica.