UDOBNE I LIJEPE

Espadrile su i dalje na tronu popularnosti, a ovoga ljeta varijante s jednim detaljem bit će najpoželjnije

07.06.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Espadrile su se definitivno pokazale neuništivim modnim klasikom kojeg ništa ne može zbaciti s trona popularnosti

Ako volite nositi obuću na petu no niste oduševljeni modelima sandala s remenčićima ili mule natikačama na petu, kao savršen izbor nude se espadrile.

Iz ljeta u ljeto viđamo ih na gradskim ulicama, a bez obzira sviđaju li vam se ravne varijante ili one na punu petu, s ovom laganom ljetnom obućom ne možete pogriješiti.

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vrlo su svestrane pa elegantnije varijante možete nositi i kao dio poslovnog looka, ali i za dnevne ili večernje kombinacije.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Kako je njihova domovina Mediteran, ne čudi nas kako ih obožavaju i španjolske fashionistice među koje spada i kraljica Letizia, a vole ih i Kate Middleton te njezina sestra Pippa.

Ove modno osviještene dame najradije biraju espadrile španjolskog brenda Castañer koja obuću prepoznatljivog izgleda proizvodi već 90 godina.

U mjesecima koji su pred nama posebno će u fokusu zaljubljenica u modu biti varijante na vezanje jer imaju i jednu dodatnu prednost: ako ih dobro iskombinirate noge čine pouzdano vitkijima i mršavijima.

Upravo su modeli koji se vežu oko gležnja i daju poseban šarm osvojili i poznate španjolske influencerice poput Paule Echevarríje...

Ako ste i vi zaljubljeni u ovu udobnu i laganu obuću, načinjenu od prirodnih materijala idealnih za ljeto poput užeta i platna, i ovoga ljeta ih ponovno ponosno prošećite.

Nosite ih uz npr. duge suknje, lepršave ljetne haljine, minice, kaftane, kratke hlačice, komade od lana ili trapera, a fantastično se slažu i s velikim ovogodišnjim povratničkim modelom na modnu scenu: cargo hlačama.

Bijela haljina, espadrile i torba od rafije, sjajan su modni spoj koji je ujedno klasičan, ali i moderan te uvijek izgleda sjajno.