MODNI KLASICI

Provjerena elegancija: Predsjednica i Sanja Putica plijenile pažnju u malim crnim haljinama

11.07.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i HDZ-ova političarka Sanja Putica plijenile su pažnju na svečanom otvorenju 70. Dubrovačkih ljetnih igara u malim crnim haljinama - bezvremenskom modnom klasiku koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Govorom kneza Mara Martinovića ispred gradskog zvonika crkve sv. Vlaha svečano su otvorene jubilarne 70. Dubrovačke ljetne igre, nakon čega se većina uzvanika uputila se na terasu Umjetničke galerije Dubrovnik gledati vatromet.

Tradicionalan domjenak okupio je brojne uzvanike iz društvenog, političkog i javnog života te su uživali u dobrom šampanjcu i hrani, kao i zvucima klape Ragusavecchia.

Uz gradonačelnika Mate Frankovića, otvaranje Igara popratila je među ostalim predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, europarlamentarka Dubravka Šuica te njezina nećakinja, saborska zastupnica Sanja Putica.

  • +2
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uveličala otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic

Grabar-Kitarović i Putica kao da su se dogovorile po pitanju stajlinga. I predsjednica i HDZ-ova političarka su se za ovu svečanu manifestaciju odlučile osloniti na provjerenu eleganciju - malu crnu haljinu koja desetljećima slovi za bezvremenski modni klasik.

Predsjednica se odlučila za usku haljinu tričetvrt rukava pencil kroja koja seže do ispod koljena. Ova vrlo jednostavna haljina ujedno ima zanimljive detalje koji je krase - asimetrično rezani ovratnik te dodatak satena na struku i rukavima. Cjelokupan stajling Grabar-Kitarović je upotpunila crnim salonkama, sitnim visećim naušnicama i brošem, dok je frizuru ovog puta nosila podignutu u punđu.

Dubrovkinja Sanja Putica odabrala je haljinu vrlo sličnog kroja, ali bez rukava, koja je sama po sebi vrlo atraktivna i istovremeno elegantna, no prave pobjednice ove odjevne kombinacije su narančaste sandale na petu ukrašene efektnim cirkonima, a koje su podignule cjelokupan stajling.

  • +12
Dubrovnik: Svečano otvorene 70. Dubrovačke ljetne igre Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL