ŽENSTVENO I PRIMJERENO

Stajling HDZ-ovke Sanje Putice je melem za oči u usporedbi s modom koju viđamo u Saboru

12.03.2019 u 13:55

Bionic
Reading

HDZ-ova zastupnica Sanja Putica nedvojbeno je jedna od najbolje odjevenih u Saboru. Za razliku od brojnih političarki koje pretjerano ne mare za to kako će odjevene sjesti u saborske klupe ili jednostavno nemaju urođen osjećaj za modu, Dubrovkinja Sanja Putica rijetko kad griješi, a njezin posljednji stajling pravo je osvježenje u moru loših saborskih outfita

Jedina saborska zastupnica iz najjužnije županije, Dubrovkinja Sanja Putica, plijenila je pažnju na dodjeli nagrada tehničke kulture Faust Vrančić u Saboru odjevena u jednostavnu, ženstvenu i trendi odjevnu kombinaciju, a opet vrlo primjerenu za saborske klupe.

Putica je za svečanu dodjelu odjenula lepršavu tamnoplavu haljinu retro cvjetnog uzorka i popularnog midi kroja, koji ovih sezona dominira modnom scenom. Elegantna i vrlo decentna haljina, koja ne otkriva previše gole kože, HDZ-ovki stoji besprijekorno, suptilno naglašavajući struk i vitke noge, koje je Putica dodatno izdužila nude salonkama.

  • +3
Sanja Putica Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Osim što vizualno izdužuju noge, štikle u boji kože pristaju uz apsolutno svu odjeću, krojeve, boje i uzorke i stoga su savršen odabir i must have komad u ormaru svake žene, što HDZ-ovka očigledno vrlo dobro zna.

Stil HDZ-ovske političarke i nećakinje Dubravke Šuice već dugo privlači zanimanje javnosti, a i tportalov modni kritičar Fashion Guru ranije je pohvalio njezin modni izričaj, rekavši kako je Putica dobar primjer toga 'kako bi se trebale odijevati političarke'.