PUN POGODAK

Sve vještija u sklapanju outfita: Predsjednica Grabar-Kitarović razigranim stajlingom priziva proljeće

05.03.2019 u 19:06

Bionic
Reading

Kolinda Grabar-Kitarović organizirala je u utorak okrugli stol posvećen fiskalnoj decentralizaciji i regionalnom razvoju države, a za tu je prigodu odabrala vrlo jednostavan i poslovan, a istovremeno vrlo razigran i ženstven stajling, idealan za proljeće koje samo što nije stiglo

Oštre temperature diljem zemlje su popustile, a i dani postaju sve duži. Ovakvi vremenski uvjeti najvjerojatnije su inspirirali i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, koja je na saziv okruglog stola u Zagrebu stigla u vedrom, proljetnom outfitu, kojim se odmakla od strogih poslovnih formi odjeće u kakvoj ju najčešće imamo priliku vidjeti.

Predsjednica u posljednje vrijeme sve više pažnje posvećuje odjeći, što je itekako pohvalno. Osim što je učestalo možemo vidjeti u odjeći hrvatskih dizajnera, Grabar-Kitarović pažljivo odabire siluete haljina koje laskaju njezinoj figuri i ističu najjače adute, a primijećujemo i da sve češće poslovna odijela razbija vedrijim bojama.

  • +5
Okrugli stol 'Fiskalna decentralizacija i regionalni razvoj Republike Hrvatske' Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Upravo se tim razmišljanjem vodila i tijekom odijevanja za okrugli stol. Predsjednica je za susret sa županima, stručnjacima i nadležnicima ministarstava odjenula elegantne crne hlače - što i nije neki revolucionaran odabir, ali je svakako provjereni klasik s kojim se teško može pogriješiti, i predsjednica to vrlo dobro zna.

No, umjesto da hlače uskladi s crnim sakoom, predsjednica se ipak odlučila malo poigrati. Cjelokupan stajling začinila je razigranom bluzom cvjetnog printa i vrlo ženstvenim, prljavo bijelim sakoom sa zvonolikim tri četvrt rukavima, koji seže do ispod bokova.

Ako se nas pita - stajling je pun pogodak!