PONUDA U TRGOVINAMA

Pronašli smo najljepše cipele na petu koje će uljepšati svaki proljetni stajling

25.03.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Konačno je došlo vrijeme da čizme zamijenimo otvorenijom obućom, a posebno se veselimo razigranim modelima štikli idealnima za proljetne mjesece. Kako bismo vam pomogli u odabiru 'the one' cipela na petu, umjesto vas smo obavili zamorniji dio posla i pronašli najljepše, ali i cijenom pristupačne modele za svačiji ukus

Potpetice su s razlogom ženine najbolje prijateljice jer, osim što iz nekog razloga na nas opojno djeluju, imaju moć vizualno izdužiti i suziti nogu. Iako su do prije nekoliko sezona vrtoglavo visoke potpetice bile must have, danas je moda toliko tolerantna i raznolika da je moguće birati između bezbroj modela i da, baš svi su u trendu.

Trenutni hit su retro modeli salonki, sandala i natikača na petu, a ogromnu slavu dostigle su kitten i block pete koje djeluju moderno, chic, nenametljivo i elegantno u isto vrijeme. Poznate Hrvatice okupljene na reviji Ivice Skoke otkrile su nam svoje dojmove o cipelama sa spornim petama. Dok se jednima modeli s kitten ili block petom nikako ne dopadaju, druge ih naprosto obožavaju.

A obožavaju ih i hrvatske trendseterice koje će se i ovog proljeća gradom prešetavati u trendi cipelama s udobnom petom. U high street trgovinama mogu se pronaći senzacionalni modeli cipela s niskom petom po pristupačnim cijenama, pa je prava šteta ne priuštiti si par ovakvih cipelica s retro prizvukom.

Veliki hit ovog proljeća bit će i natikače na petu koje su žarile i palile u 90-ima. Donedavno omraženi model cipela vratio se na modnu scenu na velika vrata i planira se zadržati još neko vrijeme. U skladu s proljećem, u trgovinama će osim neutralnih boja prevladavati modeli u jarkim bojama poput narančaste i žute, a ove su cipele u pravilu vrlo praktične i udobne za nošenje.

Sandale s potplatom i vrtoglavom potpeticom također se vraćaju u modu, na veliku radost svih nižih djevojaka. Preferirate li ovakve modele cipela, ove sezone odaberite model s upečatljivim uzorkom kao što je leopard ili gingham te detaljem poput nakita ili mašni, za koje se šuška da će biti ultimativni hit proljeća.

Tu su i seksi salonke i sandale s visokim potpeticama, koje su najčešći odabir većine žena, posebno za večernje izlaske ili svečanije prilike. Naš zadatak bio je olakšati vam potragu za idealnim parom cipela na petu kojima ćete upotpuniti svoju proljetnu garderobu, stoga smo se bacili na posao i pročešljali najpopularnije high street trgovine u potrazi za najljepšim modelima.

  • +201
Cipele na petu kojima se veselimo ovog proljeća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije