U NOVOM RUHU

Pronašli smo najljepše balonere za proljetne dane

15.03.2018 u 06:35

Bionic
Reading

Baloner kao bezvremenski klasik i čest izbor u prijelaznim razdobljima godinama intrigira modnu industriju koja se ususret proljetnoj sezoni odlučila poigrati njegovim specifičnim izgledom

Mnogi će se složiti da baloner predstavlja ključan komad u koji se uvijek isplati investirati jer godinama ne izlazi iz mode. Prije svega, baloneri su napravljeni u praktične svrhe, a ime su dobili po ogrtačima britanskih i francuskih vojnika koji su se u njima borili u rovovima tijekom Prvog svjetskog rata.

Ovaj standardni sinonim modne kuće Burberry mogao se vidjeti u gotovo svim ready-to-wear kolekcijama vodećih dizajnera koji su klasičan izgled balonera odlučili oplemeniti suvremenim značajkama.

  • +4
Baloneri na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim detaljima poput resica i mnoštva džepova, modna industrija odlučila se poigrati netipičnim tkaninama pri stvaranju balonera, pa danas svjedočimo prisutnosti modela od vinila, PVC-a ili kože upečatljiva spektra boja.

Za modnim primjerom vodećih dizajnerskih imena tradicionalno se povelo mnoštvo high street brendova obogativši proljetnu ponudu balonerima netipičnih detalja i materijala. Modni znalci slažu se da balonerom nikad ne možete pogriješiti, a na vama je da odaberete model koji će izgledom najviše odgovarati stilu koji preferirate.

  • +19
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: promo