PONUDA U TRGOVINAMA

Udobne cipele za svačiji ukus i džep u koje jedva čekamo uskočiti

18.03.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Proljeće nestrpljivo kuca na vrata, a mi smo jedva dočekali prve zrake sunca za razmišljanje o proljetnoj odjeći i obući. Iako još uvijek nije vrijeme za balerinke ili natikače, za koji tjedan i to će biti moguće, pa je upravo idealno vrijeme da razgledate što se sve nudi u popularnim trgovinama ulične mode. Bacili smo se u potragu i pronašli za vas najudobnije ravne cipele za svačiji ukus i džep koje će dominirati narednih mjeseci

Iako se vrijeme ponovno pogoršalo, iza ugla se krije proljeće kojem se neizmjerno veselimo, pogotovo kada je moda u pitanju. Cipela nikad dosta, pogotovo onih povoljnih i lijepih oku. Zato smo odlučili provjeriti kakva je ponuda ravnih cipela za svaki dan u najpopularnijim high street trgovinama u Hrvatica. Vjerujte nam na riječ, izbor je nikad veći, a ovo je tek početak onoga što nas očekuje.

Proljetni favoriti i ove sezone svode se na neizostavne balerinke, mokasinke, espadrile i oksfordice te natikače, koje su posebnu pozornost dobile protekle sezone, i to nakon što je modna kuća Gucci lansirala svoj popularni kožni model s i bez krzna.

Iako sezona još nije ni počela, u trgovinama se već mogu pronaći uzbudljivi modeli ovih cipela koje zbog udobnosti obožavaju žene svih dobnih skupina. Ako ste propustili pogledati koje će se tenisice nositi ovog proljeća, ponudu u trgovinama možete pogledati ovdje, a slijedi pregled aktualnih modela cipela koji će dominirati narednih mjeseci.

  • +125
Ravne cipele za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Balerinke su klasik koji nikad ne izlazi iz mode i upravo ih zato valja imati u ormaru. Ove sezone prevladavat će jarke boje poput pink, zelene, plave i narančaste, ali i pastelne nijanse za romantične duše. Veliki hit bit će i balerinke ukrašene nakitom te mašnama, koje će narednih mjeseci doživjeti pravi bum.

Mokasinke su kao stvorene za duge šetnje uz more i opuštenu večeru s društvom. Ima nečeg otmjenog u njima zbog čega im se vraćamo iz sezone u sezonu. Odaberite kožni model, malo skuplju, ali i udobniju varijantu u koju se isplati uložiti novac.

Espadrile su 70-ih bile veliki hit, a 2013. godine doživjele su ponovni procvat zahvaljujući modnoj kući Chanel. Na radost brojnih ljubiteljica mode, high street dućani brzo su se dosjetili izraditi svoje verzije krpenih i kožnih espadrila po puno prihvatljivijim cijenama.

Oksfordice ili volite ili ne volite, a ako ih volite, spremite se za pravu modnu poslasticu. Trgovine su prepune preslatkih modela u pastelnim bojama, ukrašenih mašnama, elegantno-poslovnih modela te onih sa zanimljivim elementima poput ispisanih vezica, a hit su i oksfordice s debljim đonom koje će vam dodati koji centimetar.

Natikače su postale veliki hit prošle sezone, a ako je suditi prema ponudi u trgovinama, ovog proljeća tek će doživjeti pravu slavu. Satenske, kožne, s mašnama, jarkih boja, šarenih uzoraka, s nakitom ili efektnim čvorom, bez obzira za koje se odlučite, natikače su odličan odabir jer noga u njima diše, a ukoliko ste spremne poigrati se nespojivim komadima, dok ne zatopli dovoljno za bosu nogu, možete ih nositi i uz čarape s fora uzorkom.