Proljetni favoriti

Modna ispovijest poznatih Hrvatica: U čemu se najugodnije osjećaju i kojim se trendovima raduju

22.03.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Bipa Fashion.hr preselio se na Zagrebački velesajam gdje je svoju ženstvenu kolekciju haljina predstavio Ivica Skoko, a obzirom da je razlog okupljanja brojnih poznatih Hrvatica koje su iz prvog reda pratile reviju bila moda, nismo mogli ne upitati ih nešto i na tu temu. Tara, Nikolina, Ana i Olja otkrile su nam kojim se proljetnim trendovima vesele i kako izgleda njihov najdraži proljetni stajling

Voditeljicu Nikolinu Ristović ex Pišek teško je bilo ne zamijetiti na modnoj reviji. Lijepa Nikolina slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica i posjeduje ormar prepun dizajnerskih komada na kojem bi joj većina žena pozavidjela. No, iako bi mnogi pomislili da zbog toga što je uvijek besprijekorno dotjerana na javnim događanjima pati od slaganja odjevnih kombinacija, voditeljica nam je otkrila kako je s godinama postala neopterećena odjećom.

'Uglavnom se odijevam praktično i u skladu s obavezama. Ako imam neku obavezu gdje ću biti viđena i moram izgledati donekle reprezentativno onda kombiniram odjeću prema nekom svom osjećaju i guštu, ali većinu vremena sam u nekoj sportskoj varijanti koja mi je najpraktičnija za šetnju djece i pasa. Nisam još ni približno obavila sezonski šoping i zapravo uopće ne znam što je trenutno u modi. Nisam se još uvijek ufurala u proljeće, ali nisam ni netko tko namjenski kupuje, već kupujem kada mi se nešto svidi. Tek sam sad zapravo kupila kaput', kroz smijeh nam je odgovorila lijepa Nikolina kada smo ju upitali veseli li se proljetnim trendovima.

'Idealan proljetni stajling mi je što manje to bolje. Jedva čekam da se ove temperature malo porastu pa da ne moram na sebe navlačiti gaće, podgaće, nadgaće, bilo kakve dodatne vunene džempere koje inače nosim kada je hladno jer sam užasno zimogrozna. Tada uglavnom biram nešto ležerno, kratko, slatko, neopterećujuće', dodaje Nikolina Ristović.

Voditeljica je, kao i uvijek oduševila svojim izborom stajlinga koje je upotpunila visokim crvenim čizmama do iznad koljena, a piznaje kako su upravo cipele njezin najveći fetiš.

'Kada vidim cipele koje mi se dopadnu, najčešće je to ljubav na prvi pogled i svašta sam u stanju učiniti da dođem do željenog para cipela. Na cipele znam biti potpuno neimuna i imam neke komade za koje mislim da će komotno moći naslijediti moja kćer i to bez stida', tvrdi Nikolina.

  • +38
Revija Ivice Skoko na Bipa Fashion.hr-u Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glumica Ana Begić Tahiri otkrila je kako joj se ne sviđa kako joj stoje trenutno aktualne cipele s kitten i block petom jer, kako kaže, 'ima široku nogu', ali će zato i ove sezone svoje modne kombinacije upotpuniti tenisicama u kojima se najudobnije osjeća.

'U modi se sve uvijek okreće i uvijek imaš mogućnost odjenuti nešto od prije sedam godina što se može dobro iskombinirati. Nisam pretjerani luđak koji prati modu, već kupujem ono što mi zapne za oko. Trebala bih se možda malo više rješavati stvari, ali stalno mislim nosit ću još ovo i ovo... imam i kćer koja će sad napuniti sedam godina i uvijek sam žalosna kad vidim slike svoje mame iz 70-ih i 80-ih jer vidim toliko dobrih komada koje bi se sada dali iskoristiti i pitam ju - 'Zašto to nisi sačuvala?' Onda si pomislim da će meni moje dijete to isto prigovoriti pa neke dobre komade ipak sačuvam za nju, a sad, da li će ona to htjeti nositi ili ne, to ću prepustiti njoj na izbor', rekla je glumica.

  • +20
Poznati na reviji Ivice Skoke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Moj idealni proljetni stajling tijekom dana već godinama su kratke čizmice u kombinaciji s trapericama, bijelim T-shirtom i kožnom ili traper jaknom ili komandosicom. Ako idem negdje navečer onda se volim dotjerati', otkrila nam je glumica koja je svoju tilastu crnu haljinu na zvijezdice kupila preko internata te je dodala kako preferira kupovati online, pogotovo kada su velika sezonska sniženja na outletima gdje zna 'uloviti dobre komade'.

Supruga rukometaša Igora Vorija i poznata ljubiteljica mode, Olja Vori, za reviju je odjenula romantičnu midi haljinu od tila s potpisom Ivice Skoke, koju je upotpunila šljokičastim kaubojkama.

'Ne kupujem odjeću isključivo za neku sezonu, već kupim ono što mi se svidi. Super mi je što se u modu vraćaju kaubojske čizme pa ih trenutno izvlačim iz ormara, iako su one meni uvijek 'in'. Obožavam reciklirati odjeću i zato pokušavam kupovati kvalitetne komade koje sačuvam jer se uvijek vrate u modu. Ima nekih stvari koje nikad i ne izađu iz mode i ako se dobro u tome osjećaš onda to i je smisao mode. A što se tiče aktualnih trendova, svake sezone izaberem nešto što mi se svidi i to kupim', reklama nam je Olja Vori, koja zahvaljujući svom osebujnom modnom izričaju i poigravanju s raznim stilovima redovito puni modne stupce u medijima.

'Najdraže mi je kad je toplo pa ne moram nositi hulahopke jer njih prezirem', kroz smijeh je dodala Olja Vori koja najradije haljine nosi na gole noge, čak i kada su niske temperature.

Glumica Tara Rosandić, koju gledamo u seriji 'Čista ljubav', dolazak proljeća iskoristila je za promjenu frizure. Lijepa glumica skratila je svoju dugu smeđu kosu i stilizirala ju u duhu 50-ih, a na sebi je nosila haljinu s potpisom Ivice Skoke.

'Proljetni šoping još nisam stigla obaviti, ali trenutno sam u velikoj potrazi za idealnim kaubojskim čizmama. To je model čizmi koji obožavam, ali još uvijek nisam našla onaj koji mi odgovara. Obožavam modu 80-ih i volim sve retro komade koji su trenutno u modi poput cipela s kitten petom', otkriva Tara Rosandić.

'Pošto sam uvijek u hodu najlakše mi je uvijek biti u trapericama, bajkerskoj kožnoj jakni i zatim dodam neke dodatke koji malo ublaže cjelokupan dojam' tvrdi glumica koja ovakve casual outfite bira iz praktičnih razloga, kako bi u danu mogla u istoj odjeći 'đirati' po gradu, ići na kavu s prijateljica i odraditi probu.