PONUDA U TRGOVINAMA

Proljetni ulovi: Pomaknute torbe koje će podignuti i najdosadniji stajling

17.03.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Vjerojatno vam je poznat onaj osjećaj nelagode kada uz sebe nemate torbu, vječnu suputnicu koja za vas tegli sve što vam je potrebno i ono što nije. Kako se držimo nepisane zapovjedi da svaka žena na ovom svijetu zaslužuje muškarca i torbu uz koje će se osjećati lijepo, bacili smo se u potragu i pronašli one najljepše te najoriginalnije koje imaju moć podignuti i najdosadniji stajling

Ako pogledamo trendove za nadolazeću sezonu, najpopularniji modeli torbi i ovog proljeća bit će oni od slame i ratana, koje su s plaža prešle i na gradske ulice te se mogu naći u bezbroj oblika i kombinacija, od predimenzioniranih cekera, malih okruglih modela do chic mini kovčega i košara ukrašenih mašnama.

Slamnate torbe nastavak priče dobile su zahvaljujući pletenim modelima koji će također biti popularni narednih mjeseci, a veliki hit bit će i prozirne torbe od PVC-a. Sudeći po kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine s potpisom modne kuće Chanel, modelom transparentne torbe Celine i tote torbom modnog brenda STAUD one prozirne će u narednim mjesecima biti omiljen odabir modnih ovisnica.

Osim dizajnerskih torbi s istaknutim logom koje dominiraju modnom scenom, iz sezone u sezonu sve su popularniji modeli neobičnih oblika. Što osebujnija i pomaknutija torba bila, tim bolje. Da biste pronašli statement torbu koja će biti kraljica svakog vašeg stajlinga, ne morate posegnuti duboko u džep jer popularni brendovi ulične mode imaju itekako zanimljive modele po pristupačnim cijenama.

Kako bismo vam pomogli pronaći idealnu proljetnu torbu u kojoj ćete zablistati sa stilom, pročešljali smo trgovine i pronašli one najoriginalnije te za svačiji džep, a koje će podignuti i najdosadniji stajling.

  • +75
Pomaknute torbe koje podižu i najdosadniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije