MODNI KLASICI

Pristaju svakoj dobi: Ova dva bezvremenska komada u svojoj garderobi mora imati svaka zaljubljenica u modu

07.10.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Ima li što klasičnije od bijele košulje i hlača ravnih nogavica u nekoj neutralnoj boji? Pa ako ste u potrazi za vlastitom capsule kolekcijom nećete pogriješiti ukoliko investirate upravo u ova dva komada koji uvijek dobro izgledaju

Da je riječ o nenadmašnim klasicima koji sjajno pristaju svima bez obzira na dob, dokazuje i uvijek genijalno odjevena Španjolka Pilar De Arce.

Tamnokosa pedeset plus influencerica sa rastućom vojskom fanova, ponovno je dokazala kako s ova dva modna klasika naprosto ne možete biti loše odjeveni, a možete ih uključiti u bezbrojne stajlinge jer se slažu sa svime što imate u ormaru.

Čak je i običnu šetnju ulicama svog San Sebastiana, kreativna Španjolka pretvorila u pravi modni događaj.

Bijelu košulju koju primjerice u svoje cool outfite često uključuju i modne ikone poput Victorije Beckham ili Meghan Markle, Carmen je spojila s bež hlačama klasičnog dizajna stvorivši tako ženstveni look prikladan i za posao, ali i za neke ležernije prigode.

Pilar se ovoga puta dlučila za bež hlače no ova će kombinacija podjednako dobro izgledati i u kombinaciji s primjerice trapericama bootcut ili flare kroja ili crnim hlačama širih nogavica poput tzv. 'uredskih modela'.

  • +22
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dobra torba i cipele u boji konjaka načinjene od brušene kože savršen su dodatak ovom looku omiljene modne ikone čiji su stajlinzi neiscrpna modna inspiracija.