jednostavni, a efektni

Za dobar stil ove jeseni ključna su tri sjajna modna komada koja možda već i imate u ormaru

07.10.2021 u 13:35

Bionic
Reading

Za kreiranje upečatljivih i stilski dotjeranih kombinacija, nije potrebno uvijek posezati za ekstravagantnim komadima. To dokazuju i ova tri ključna modna komada koja vjerojatno već imate u ormaru, a predstavljaju sjajnu podlogu chic jesenskih kombinacija

Nova modna sezona donijela je i neke sasvim nove trendove. Međutim, modni znalci koji diktiraju trendove na društvenim mrežama ističi tri ključna komada koji će se prožimati i spajati s brojnim modnim kombinacijama u mjesecima pred nama.

Ova tri elegantna modna komada apsolutni su must have te njihovim odabirom jednostavno ne možete pogriješiti. Uz to, velika je šansa da ih već i imate u ormaru.

  • +4
Tri vruća trenda sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Predimenzionirana košulja

Jedan od najpopularnijih modela ponovno se vratio na modnu scenu. Zbog njezine svestranosti i lake prilagodljivosti mnogi je obožavaju nositi te u ormaru imaju već nekoliko primjeraka. Ovaj vrlo bazni i nenametljiv modni komad predstavlja jedan od najpoželjnijih odjevnih predmeta za nadolazeću jesen, a sa spuštenim ramenima i iznimno širokim krojem u isto vrijeme je udoban je i moderan. Ovaj 'it' komad nosi se ili zakopčana kao noseći gornji dio ili potpuno raskopčan kao prijelazna jakna u toplijim danima. Oversized košulju kombinirajte s trapericama ili tajicama, ovisno o prigodi.

Traperice širokog kroja

Nova sezona definitivno je s modne scene maknula uske traperice, no jeans je i dalje vrlo popularan. Modeli kakvi se furaju s prvim danima jeseni su šireg kroja i znatno opuštenijeg dizajna. Izgled im je inspiriran modelima kakvi su se nosili 90-ih godina, a možete ih lagano kombinirati sa svime: od klasičnih dugih rukava, kardigana do trendi polo majica i majica u kombinaciji s XL kožnim kaputom.

Prsluk

Ovaj predmet najavio je svoj modni povratak još proljetos, a dolaskom jeseni doživljava svoj procvat. Nosivi su preko majice i košulje ili potpuno zakopčan kao top. Odličan je primjer potpuno zakopčan top u kombinaciji s oversized sakoom, krojenim hlačama od odijela i za kraj, loafericama. Posebno cool je jednobojan stajling, na primjer u potpuno bež boji, koja je klasična, elegantna i prikladna za posao.

SIGURAN ODABIR

Karirani sako postao je ultimativni jesenski komad: Ovako ga danas nose street style zvijezde

Pogledaj galeriju