ASTROLOŠKO CARSTVO VODE

Pripremite se, vladavinu Raka obilježit će burne emocije

25.06.2017 u 13:36

Bionic
Reading

Zahvaljujući Suncu, Merkuru i Marsu u Raku zavladalo je astrološko 'carstvo vode'. Trebat će vam dosta vještine i snalažljivosti da iz njega isplivate neozlijeđeni

Merkur, planet uma i komunikacije, bit će u Raku zajedno sa Suncem i Marsom do 5. srpnja. Ta će vam konstelacija izoštriti percepciju do te mjere da ćete upijati vibracije iz okoline i intuitivno znati što drugi osjećaju.

Paranormalne su sposobnosti sada pojačane, ali ih nećete uvijek korisno upotrijebiti. Krivnjom Merkura u Raku ponekad ćete povjerovati u ono što želite pa biste mogli pasti kao žrtve pokvarenih trgovaca i lažnih iscjelitelja.

Većina će ljudi biti tankoćutnija i ovisnija o društvu. Više ćete se smijati, plakati, pjevati i grliti se. Ako ste okorjeli individualac, tuđa će vas druželjubivost i želja za prisnošću donekle smetati.

Energije planeta u vodenim znakovima unijet će u komunikaciju naglašenu ćudljivost. U jednom će vam trenutku dragi dati poljubac u obraz, a u drugom će se mrštiti jer ga niste pohvalili za uspješno obavljeni popravak.

Porast će zanimanje za proučavanje  obiteljskog stabla, slaganje albuma sa slikama i okupljanje rodbine. Neki će se ponovno povezati s ljudima iz prošlosti - bivšim susjedom, momkom s kojim ste sjedili u klupi, simpatijom s fakultetu, dalekim rođakom. Briga za druge i zaštita slabijih bit će vam osobito važna. Udomljavat ćete napuštene životinje, dijeliti milostinju potrebitima i donirati stvari Caritasu i Crvenom križu.

Merkur u Raku ojačava pamćenje i pomaže pri usvajanju gradiva s područja koja vas emocionalno angažiraju. Mogli biste učiti jezik stranca u kojeg ste se zaljubili ili se udubiti u povijesno razdoblje koje vas osobito zanima. Iskoristite združeni prolazak Sunca i Merkura Rakom za unutrašnju dekoraciju, unošenje emotivnih detalja u dom ili vrt, pronalaženje zanimljivih stvarčica u potkrovlju ili u trgovinama antiknih predmeta.