MLAĐAK U RAKU

Zvijezde su vam naklonjene: Povoljno je vrijeme za planiranje i nove početke

23.06.2017 u 11:09

Bionic
Reading

U subotu u 4:31 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu nastupit će mlađak na dva stupnja Raka i početi novi lunarni ciklus

Tijekom mlađaka Mjesec se nalazi između Zemlje i Sunca pa naša zvijezda obasjava tamnu stranu Mjeseca, koja je okrenuta od nas. Posljedično, ne vidimo Mjesec jer njegova strana koja gleda prema nama nije osvijetljena.

Budući da su trenutno Sunce, Mjesec i Merkur na gotovo istom mjestu u zodijaku očekujte da će učinak ove Mjesečeve faze biti naglašen. S ovom moćnom račjom energijom imate priliku uvesti važne promjene čiji će učinci trajati duže od jednog mjesečevog ciklusa.

Dan mlađaka i predstojeća dva tjedna u kojima će Mjesec rasti povoljni su za definiranje planova, popisivanje ciljeva ili započinjanje novih procesa. S obzirom na to da je mlađak u Raku, najviše izgleda za uspjeh imat ćete na područjima kojima vlada ovaj vodeni znak.

 

Posvetite se nastojanjima oko poboljšanja uvjeta stanovanja kao što su temeljito čišćenje i raskrčivanje, opremanje, preuređenje, kupoprodaja ili iznajmljivanje nekretnine.

Ako vam dom i stanovanje nisu u prvom planu, pozabavite se unapređivanjem obiteljskih odnosa i ponovnim uspostavljanjem pokidanih spona. Rezultati vaših sadašnjih napora postat će očigledni približno za dva tjedna. 

Ovo je vrlo kreativan i maštovit mlađak jer se odvija u isto vrijeme kad i dva snažna planetarna položaja - Venera u trigonu s Plutonom i Mars u trigonu s Neptunom. Ako ste zaljubljeni, izreći ćete ili čuti sudbonosne riječi koje će vas obilježiti na duže vrijeme.

Utjecaj mlađaka bit će najjači na rođene u prvim dekadama Raka, Ovna, Vage i Jarca. Ako ste među njima, neka vam zdravlje i duševni mir budu na prvom mjestu. Provedite vikend u mirnom i sigurnom okruženju, izbjegavajući velika naprezanja i ulazak u sukobe. 

Tijekom radnog tjedna otvorite četvore oči i postupajte oprezno.