ASTRO PROFIL

A što se varanja partnera tiče, najgori su Blizanci i Ribe

18.06.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Nijedan astrološki znak nije cijepljen na varanje. Budući da iskušenja vrebaju sa svih strana, svakome se može dogoditi da poklekne. Međutim nekima su preljubi životna misija. Pripadnici određenih znakova zbog svojih su specifičnih osobina ličnosti skloniji skretanjima u te vode

1. Blizanci

Skretanju su posebno skloni Blizanci, koji su podvojena ličnost u svemu, pa i na području osjećaja i veza. Kao nestabilan zračni znak, Blizanac je željan svježih iskustava i brzo se zasiti jednog partnera. Pobrinite se za raznovrsnost i bogat zajednički društveni život da se ne bi zbog monotonije odao švrljanju.

2. Ribe

Sličnu dvostruku prirodu imaju i Ribe, koje osciliraju od potpunog sveca do potpunog grešnika. Riba sluša diktat svojih emocija pa često odluta u potrazi za romantikom i isključi se iz stvarnosti. Želite li je zadržati, budite joj oslonac i ulijte joj sigurnost, ne zapostavljajući poneko bajkovito iskustvo.

3. Vaga

Vaga je tempirana bomba u pogledu prevare, no njen motiv u pravilu nije spolni užitak. Ona se obično najbolje osjeća kad je u vezi pa je neće dovoditi u pitanje ako je iole funkcionalna. Da biste učvrstili njenu vjernost, pružajte joj mnogo pažnje i svakodnevno pokazujte da vam je stalo.

4. Lav

Lava krasi napuhan ego i sklonost dramatici. Može posegnuti za preljubom iz brojnih razloga - da razbije dosadu, zadovolji svoj moćan spolni nagon, dobije neku povlasticu ili vam pokaže tko je gazda u vezi. Lav koji je ozbiljno zaljubljen ne vara, no vrlo ga je teško navesti da vas voli bez ostatka.

5. Škorpion

Budući da je Škorpion ovisan o seksu, neupitna je njegova sklonost varanju. Zaštićeni ste od škorpionskog preljuba samo ako se pobrinete za to da vas poštuje i da u vas ima povjerenja. Nema motiva varati čvrstog i pouzdanog partnera.