uVIJEK SA STILOM

Savršena haljina: Princeza Charlene u dvobojnoj chic kreaciji izgleda prelijepo

30.05.2023 u 08:22

  • +4

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene ponovo je potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora u senzacionalnoj dvobojnoj haljini

Princeza Charlene izgledala je prelijepo u upečatljivom stajlingu u kojem bila najveća zvijezda Grand Prix gala večere povodom Grand Prixa u Monacu, a modnu kombinaciju koja joj je odlično pristajala zaokružila je i odličnim make upom i efektnom frizurom.

Lijepa supruga princa Alberta II nedavno je iznenadila mnoge sa svojim novim lookom, tamnijom bojom kose budući da je godinama njezin zaštitni znak upravo platinasto plava nijansa.

Bivša olimpijska plivačica ponovno je plijenila poglede u elegantnoj Valentinovoj crno-bijeloj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Dvobojnu maksi haljinu u vječnoj kombinaciji boja koju potpisuje Valentino dopunila je raskošnim nakitom, dijamantnim naušnicama i raskošnom narukvicom, a na ovom događanju društvo joj je pravio suprug koji je bio u klasičnom smokingu.

Majka dvoje djece odlučila se za glamurozan make-up look s dramatično istaknutim očima dok je ostatak make upa bio nenametljiv, a look je dodatno istaknula dramatičnom crnom manikurom.

U ovo elegantno modno izdanje odlično su se uklopile i divne sandale u kombinaciji crne i bež brušene kože prestižne modne kuće Hermès.