TJEDNI HOROSKOP

Blizance će zahvatiti požuda, dok će Jarce uloviti potreba za bijegom

29.05.2017 u 06:55

Bionic
Reading

Turistička sezona je u jeku, a mi se polako pripremamo za odlazak na godišnji ili već idemo na ljetovanje. Što nas, s druge strane, čeka u ljubavnom i poslovnom životu, to ćemo saznati od planeta i zvijezda

Ovnovi će započeti novu vezu ili ojačati staru, a u poslu će postizati uspjehe. Bikove će strah od razočaranja kočiti u ljubavnom životu, a ta će se pretjerana opreznost na financijskoj razini također očitovati u obliku nove štednje.

Blizance će uloviti požuda, pa će se ovaj tjedan prepustiti tjelesnim strastima koliko god često mogu. Rakovi neće biti spremni na ljubavne igrice, pa će njihova direktnost prestrašiti one koje žele zavesti.

Lavovi će uživati u buđenju strasti, a na poslu će imati podršku kolega. Djevice će imati dosadan ljubavni tjedan, no to bi mogle iskoristiti za viđanje s prijateljima i rješavanje napetosti na poslu.

Vagama će se u životu pojaviti netko zanimljiv, a bilo kakav poslovni odlazak u inozemstvo polučit će dobre rezultate. Škorpioni će osjećati da ih partneri uopće ne slušaju, no bilo bi pametno da ljubavne odluke ne donose naglo.

Strijelci će upoznati nekoga tko se ne uklapa u njihovu ideju idealnog partnera, no tko će svejedno uzburkati njihovu maštu. Jarci će se udaljiti od partnera, djelomično zbog posla, a djelomično iz nezadovoljstva vezom.

Vodenjaci će imati dinamičan društveni život, a i na poslu će im sve ići od ruke. Ribe bi trebale stisnuti  zube i preuzeti odgovornost za ljubavne probleme, a na poslu bi trebale potražiti savjet stručnjaka prije početka nove suradnje ili projekta.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.