bez greške

Pravilo tri boje: Odličan trik s kojim ćete u tren oka svaki dan imati chic stajling

29.10.2021 u 12:27

Bionic
Reading

Ponekad je ujutro tako teško složit dobru odjevnu kombinaciju, a to nam posebno teško polazi za rukom u hladnim mjesecima. Ormar pretrpan kaputima, vestama i suknjama ni malo ne olakšava situaciju, no dobar stajling može biti vrlo jednostavan. Sve što trebate je slijediti 'pravilo tri boje'

'Pravilo tri boje' koje kaže da se tri boje trebaju kombinirati u svakom stajlingu te se tako može kreirati stvarno chic izgled u trenu, i zauvijek zaboraviti na rečenicu 'nemam što odjenuti'.

Osnova 'pravila tri boje' za jesen i zimu je bijela boja jer svakom outfitu daje svježinu i lakoću te predstavlja odličan kontrast dominantnim inače vrlo jakim bojama u hladnoj sezoni. Osim toga, sjajan dio ovih kombinacija je što ne zahtijeva odlazak u shopping - sve ove bazne komade sigurno već imate u ormaru.

  • +22
Hit kaputi sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako biste stvorili skladan izgled, uz „Pravilo tri boje“ važno je da doista kombinirate samo komade u spomenute tri boje. Dodatno upozorenje: crveni ruž se također računa kao nijansa i trebao bi se naći na barem još jednom komadu vašeg stajlinga. Kao inspiracija odlično će vam doći ovi primjeri.

  • +11
Sakoi od tvida Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bijela, svijetloplava i tamnoplava

'Pravilo tri boje' izgleda posebno elegantno kada se kombiniraju nijanse iz iste obitelji boja. Naravno, u ovom stajlingu svoje mjesto će pronaći i vaše omiljene traperice te će izgledati poprilično chic. Za nešto elegantniji izgled posegnite za hlačama sa širokom nogavicama koje su vrući trend ove sezone.

Bijela, siva i crna

Za dojmljive i vrlo cool jesensko-zimske lookove savršena je kombinacija bijele, sive i crne. Osobito trendi su kožni komadi koji imaju osigurano mjesto u ovom 'pravilu tri boje' te se prekrasno stilizirati uz debelu pleteninu u sivim tonovima i bluzama u bijeloj boji.

Bijela, siva i zelena

Zelena je jedan od apsolutnih hitova ove sezone, bilo da se radi o kaputima, kožnim hlačama ili oversized sakoima – na ulicama modnih prijestolnica i na Instagram profilima modnih profesionalaca ova trendi boja je sveprisutna. elene komade posebno je lako stilizirati s bijelom i sivom, jer ostavljaju dovoljno prostora da ova moćna boja zablista.

Bijela, bež i krem

Stajlinzi u sličnim bojama su dosadni? Apsolutno ne! Kombinacije u srodnim nijansama boje popriličan su trend ove sezone, a pristaju baš svakome. Kombinacija bež i krem ​​tonova unosi svježinu i eleganciju u za oblačnih dana.