ulična moda

Za dobar, ležeran stajling ne treba puno, a ova Zagrepčanka pronašla je odlične komade i spojila ih u vrlo chic kombinaciju

28.10.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Za dobar jesenski stajling ne treba puno, a osnovu čine efektan kaput, oversized sako te combat čizme. Mlada dama prošetala je ulicama metropole i pokazala sjajan primjer kako spojiti gotovo sve vladajuće trendove u vrlo cool stajling

Da Zagrepčanke vole trendove te ih pomno prate, već je jako dobro poznato. Tako dolaskom jeseni nisu propustile opskrbiti se najpoželjnijim komadima sezone. Od combat čizmi, oversized sakoa u bojama, čizmi preko koljena, balonera i mekih kaputa do crnih kožnih jakni i bijelih tenisica koji baš nikada ne izlaze iz mode – jesenski dani na gradskim ulicama predstavljaju šarenilo najtraženijih trendova.

Jedan od izgleda koji svi nekako rado prigrle je onaj casual, no stilski pomno dotjeran. Kombinacija koja osigurava udobnost i nesputanost, no sjajnim komadima se izdvaja u gradskoj vrevi. Odličan primjer pokazala je Zagrepčanka koje je vješto spojila sve boje jeseni – smeđu, maslinasto zelenu, bež i crnu, a dozu razigranost unijela je šarenom Piero Guidi torbicom i plavaom nijansa na kaputu.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Kada je riječ o hlačama, model koji ove jeseni svakako ostavljamo po strani su skinny traperice, a zamjene su itekako poželjne i udobne, poput ovog modela ukrašenog džepovima sa strane.

Ako pitamo modne stručnjake, neizostavni komadi za jesen su oversized sako te kaput, koji grije i dobro izgleda. Ova Zagrepčanka zgodno je spojila trendi karirani uzorak s maslinasto zelenim sakoom, a za potpuni dojam našle su se tu combat čizme bez kojih je sezona pred nama nezamisliva.