odjevena u bijelo

Kate Middleton u kreaciji omiljene dizajnerice, a boja haljine ima simboličnu poruku

15.06.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon dugih šest mjeseci i razdoblja liječenja, Kate Middleton osjetila se dovoljno jakom da se obitelji pridruži na ceremoniji 'Trooping the Colour' u Londonu. Stigla je nasmiješena te unijela optimizam u zabrinuti narod

Godinama smo uživali u kraljevskoj eleganciji Kate Middleton, a nakon polugodišnje pauze prošetan je novi outfit omiljene vojvotkinje. Nakon šest mjeseci izbivanja uslijed liječenja od karcinoma, Kate Middleton odlučila je prisustvovati ceremoniji Trooping the Colour, a za tu je priliku odjenula simboličnu bijelu boju.

Kako je i najavljeno jučer, Kate Middleton odlučila je prisustvovati ceremoniji u društvu svoje obitelji, a u Buckinghamsku je palaču stigla u automobilu, a zatim i u kraljevskoj kočiji u kojoj se vozila s princem Williamom te njihovom djecom, Georgeom, Charlotte i Louiseom.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Kako ništa u kraljevskoj obitelji nije slučajno, na ceremoniju Trooping the Colour princeza je stigla odjevena u bijelu boju, simbol čistoće i novih početaka.

Riječ je o elegantnoj haljini dugih rukava s potpisom Jenny Packham, a posebnost haljine postignuta je crnim obrubom i vrpcom. Haljinu je kombinirala s jednostavnim bijelim salonkama sa špic završetkom, crnom ručnom torbicom, a završni pečat outfita čini bijeli šešir Philipa Treacyja.

Kosu je podignula u nisku elegantnu punđu, a od nakita nosi naušnice od safira i dijamanata koje je naslijedila od princeze Diane te zlatni broš pukovnije Irske garde.

Koliko joj je važno da ovaj dan i svoje prvo pojavljivanje od Božića 2023. podijeli s djecom, otkrio je izvor jučer rekavši kako Kate u ovom teškom razdoblju želi biti podrška svojim sinovima i kćeri: 'Željela je biti uz svoju obitelj. Podrška njezinoj djeci bila je doista ključna za njezin oporavak i bit će i dalje.'

trooping the colour, 2024.

S osmijehom na licu: Kate Middleton prvi put u javnosti nakon šest mjeseci

Pogledaj galeriju