BILA JE ISKRENA

Pročitajte u cijelosti emotivnu objavu Kate Middleton: 'Dobro napredujem, ali...'

14.06.2024 u 20:39

Bionic
Reading

Njezin današnji istup putem društvenih mreža natjerao je suze na oči svim obožavateljima britanske kraljvske obitelji i velikim štovateljima same Kate Middleton

Uz novi portret kojeg je pored drveta snimio fotograf Matt Porteous, a na kojoj Kate Middleton u trapericama i sakou oslonjena na drvo i ruku prekriženih na prsima gleda prema nebu, stoji i poduža objava koju smo preveli u cijelosti.

'Uistinu su me ostavile bez riječi sve vaše poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista promijenilo svijet, ali i pomoglo oboma u teškim vremenima. Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani.

U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru tijela. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u sve vezano uz školu, provoditi vrijeme radeći ono što mi daje energiju i pozitivnost, ali i raditi od kuće.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati kraljevoj rođendanskoj povorci i nadam se da ću se pridružiti na nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali jednako tako znam da još nije sve gotovo.

Učim se kako biti strpljiva, pogotovo s neizvjesnošću. Živim dan za danom, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim toliko potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom', napisala je Kate Middleton.